Blikkenslager i Midtfyn

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Midtfyn
  • Udfyld onlineskemaet på under 6 minutter
  • Spar op til 20% på en effektiv blikkenslager


Få 3 tilbud

Den bedste måde at få blikkenslagertilbud på

3. august 2017. Få gratis og nemt 3 attraktive tilbud fra blikkenslagere på Midtfyn. Spar en masse penge og lad os gøre al arbejdet med at skaffe 3 konkurrencedygtige blikkenslagertilbud til dig. Du får udelukkende tilbud fra kvalitetskontrollerede blikkenslagere på Midtfyn, så du undgår ubehagelige overraskelser.
Blikkenslagerne konkurrerer med flere andre blikkenslagere på Midtfyn om din blikkenslageropgave. Det betyder at de tilbud du modtager, er rigtig konkurrencedygtige. Vores net af professionelle blikkenslagere på Midtfyn dækker alle områder indenfor blikkenslagerfaget.
Det betyder, at vi kan håndtere alle typer af blikkenslageropgaver, store som små, nemme som svære. Uanset om du mangler en billig blikkenslager til en nem opgave som eftersyn af radiatorer, eller du har en kompliceret industriopgave, så finder vi de rigtige blikkenslagere, der er specialister i lige netop din blikkenslageropgave.

Drift og vedligehold af brugsvandsinstallationer

Kravene til drift og vedligehold af brugsvandsinstallationer er angivet i Norm for vandínstallationer DS 439. Der skal foreligge en fyldestgørende drifts- og vedligeholdsinstruktion samt et sæt hovedtegninger med alle måle- og kontrolpunkter påført.
Driftsinstruktionen må udformes og detaljeres under hensyntagen til vandinstallationens udformning og størrelse i henhold til DS 1021, Brugervejledning for installationskomponenter. Driftsinstruktionen bør indeholde en indholdsfortegnelse, adresse- og telefonlister over installatører og leverandører, generelle oplysninger om anlæggene.
Den bør også indeholde en oversigt over aftaler, der har betydning for drifts- og vedligeholdsarbejdet. Der bør i stor udstrækning anvendes tabeller, skemaer og illustrationer, som kan give et overskueligt billede af funktionerne, komponentplacering mv.

Lad firmaerne konkurrere om opgaven

Her er eksempler på områder i Faaborg-Midtfyn kommune, hvor du kan få 3 gratis tilbud på blikkenslagerarbejde:
  • Falsted
  • Øster Hæsinge
  • Kværndrup
  • Rynkeby
  • Rolfsted

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 5762 Midtfyn
Vester Skerninge VVS
Vestre Nørremarksvej 27
5762 Vester Skerninge
CVR: 22643010
Hjemmeside
Arne Hjorslev VVS
Nyvej 25
5762 Vester Skerninge
CVR: 16977497
Hjemmeside
LG Vinduer & Montage ApS
Vestre Nørremarksvej 35
5762 Vester Skerninge
CVR: 37500062
Hjemmeside