Blikkenslager i Maribo

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Maribo
  • Udfyld formularen på under 3 minutter
  • Spar op til 15% på en potentiel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Maribo → 3 gratis kvalitetssikrede tilbud

14. januar 2018. Her på hjemmesiden får du hurtig og gratis kontakt med billige og erfarne blikkenslagere i Maribo. Indtast dine specifikationer på din blikkenslageropgave og bliv kontaktet af blikkenslagere i Maribo med 2-3 gode tilbud. Det er 100 procent gratis og du modtager tre tilbud, du frit kan vælge mellem.
En blikkenslageropgave i Maribo behøver ikke at koste en million (selvom det er på regning) og muligvis kan din opgave løses af et autoriseret og billigt blikkenslagerfirma i Maribo på ganske få timer. Blikkenslager Maribo arbejde er billigere end du tror!
Udfyld online formularen på mindre end 4 minutter i dag! Så får du løst din blikkenslageropgave i løbet af ganske få dage. Husk at denne online service er fuldstændig gratis og uforpligtende. Du får kun blikkenslagertilbud fra i forvejen kvalitetssikrede blikkenslagere - det er din garanti for et godt udført arbejde.

Fortinnede kobberrør eller kompositrør

Mængden af afgivelsen af tin i fortinnede kobberrør til typisk dansk drikkevand er ikke dokumenteret endnu. Ligeledes er der ikke på indeværende tidspunkt fastlagt grænseværdier for drikkevandets indhold af tin. For indvendigt fortinnede kobberrør gælder samme begrænsninger i anvendelsen mht. vandkvalitet, lægning, vandhastigheder mv., som angivet for kobberrør.
Kompositrøret er opbygget af inderst et PEX-rør, dernæst et aluminiumsrør og yderst en beskyttelseskappe af PE. Kompositrør giver ikke korrosionsproblemer i gængs forstand. Anvendelsen af et mellemlag af aluminium gør røret stift, men alligevel bøjeligt, og dermed særligt anvendeligt til synlige installationer.
Kompositrør samles med kompressionsfittings af messing eller presfittings af rustfrit stål. Disse giver normalt ikke anledning til korrosionsproblemer. Til begge samlingstyper skal der anvendes støttebøsninger.

Funktionskrav til varmtvandsproduktion

Funktionskravene til det varme vand og produktionen af dette i almindelig beboelse er:
  • Vandet skal have så høj temperatur, at det umiddelbart kan anvendes til afskylning i køkkener, dvs. ikke lavere end 45°C
  • Vandets temperatur må ikke være så høj, at der er fare for skoldning og tilkalkning, normalt maksimalt 55°C
  • Ved det største forekommende forbrug må varmtvandstemperaturen ikke blive lavere end 45°C
  • Varmtvandsproduktionen skal ske således, at termofil og patogen bakterievækst minimeres
  • Varmtvandsbeholdere, inkl. regulering og elektrolyse, skal være udformet, så der ikke dannes isolerende belægninger på spiralerne
  • Ved fjernvarrmetilslutning må varmtvandsproduktionen ikke være årsag til høje gennemsnitlige returtemperaturer eller afkølingsafgifter
  • Primærsiden i varmtvandsproduktionen skal kunne udluftes

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4930 Maribo
Helmuth Nielsen & Søn ApS
Werner Larsens Vej 5
4930 Maribo
CVR: 10156068
Hjemmeside
Hunseby Smedie
Hasagervej 2 A
4930 Maribo
CVR: 28687133
Hjemmeside
Smemeritus ApS
Pilevænget 1
4930 Maribo
CVR: 49158912
Hjemmeside