Blikkenslager Måløv

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Måløv
  • Udfyld formularen online på kun fem minutter
  • Spar let 30% på en faguddannet blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Måløv ➡ VVS-arbejde? Få 3 gratis tilbud!

22. juni 2018. Er du på udkig efter en billig blikkenslager i Måløv? Så brug vores gratis online portal til nemt og hurtigt at komme i kontakt med billige og kompetente blikkenslagere i Måløv. Ved at indtaste din opgave her på siden, modtager du pristilbud online, som du kan sammenligne. Der er helt gratis og uforpligtende.
En billig blikkenslager kan i mange tilfælde lave arbejdet lige så godt som en dyr. Ofte vil blikkenslagerne i Måløv godt gå ned i pris, hvis de for eksempel ikke har en fuld ordrebog. Det resulterer alt andet lige i bedre priser til dig som kunde.
Alle blikkenslagertilbud modtaget gennem 3vvstilbud.dk er gratis og uforpligtende. Det er op til dig, om du vil acceptere nogen af tilbuddene. 3vvstilbud.dk er formidler af opgaven, og pris og øvrige betingelser aftales direkte mellem dig og de interesserede blikkenslager Måløv firmaer.

Blikkenslagerens værksted i gamle dage

Ligesom høvlebænken var uundværlig for snedkeren, var blokken omdrejningspunktet i blikkenslagerens værksted. Den bestod af et stykke af en svær træstamme sat på tre ben, og foroven var der hugget firkantede huller til de forskellige støtteredskaber.
l værkstedet så man også skruestikken, vulstmaskinen, bukkemaskinen, rundemaskinen og trækulsovnen til at varme loddekolberne på. Af håndværktøj havde man pladesaksen, hugpiben til at hugge huller i pladen med, loddekolben og et væld af hamre.
Det var meget vigtigt, at hamre og støtteredskaber (ambolte) var højpolerede, hvis de skulle bruges til at forme genstande med, så der ikke kom aftryk af redskaberne. Plattenslagere havde til opgave at slå jern ud til plader, men efterhånden påtog de sig stort set de samme opgaver som blikkenslagerne.

Lad blikkenslagerne konkurrere om opgaven

Ved renovering af badeværelser og køkken anbefaler vi at bruge kvalitetsarmaturer fra f.eks. følgende producenter:
  • Lintech
  • Oras
  • Rheinzink
  • Vølund
  • Bosch

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2760 Måløv

Sand og Larsen Byg Aps
Måløv Byvej 229
2760 Måløv
CVR: 37156817
Hjemmeside
SPH VVS & Kloak A/S
Måløv Hovedgade 86
2760 Måløv
CVR: 25802071
Hjemmeside
BPS Ejendomsservice
Tjæreborgvej 21
2760 Måløv
CVR: 18060094
Hjemmeside