Blikkenslager i Lystrup

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Lystrup
  • Udfyld onlineskemaet på under 5 minutter
  • Spar op til 40% på en godkendt blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

De 3 bedst egnede blikkenslagere i Lystrup

23. november 2017. Behøver du hjælp til at få udført service på dine vvs installationer i forbindelse med en flytning i Lystrup? Her på 3vvstilbud.dk kan du gratis og uforpligtende få tre 100% skarpe tilbud fra blikkenslagere i Lystrup, som gerne vil stå for dit VVS-arbejde.
De blikkenslagere 3vvstilbud.dk tilbyder i Lystrup, arbejder med megen stolthed fordi de vil det - ikke fordi de skal. Høj faglig stolthed kendetegner disse blikkenslagere, som alle har adskillige års erfaring og ekspertise i at benytte den rigtige tilgang til hver enkelt blikkenslageropgave.
Det er din sikkerhed for at få behandlet din blikkenslageropgave bedst muligt med det optimale resultat. Hvad enten du har brug for hjælp til en lille eller en stor blikkenslageropgave, kan du få bistand fra en dygtig blikkenslager fra Lystrup med adskillige års ekspertise. Udfyld skemaet nu - så er du i gang!

Nedløbsbrønde og sandfang

Slamrummet bør jævnligt oprenses for slam, blade og sand. Karme, riste og dæksler bør med mellemrum smøres med asfalt, så de ikke ruster. Fedtudskillere skal jævnligt oprenses, så der ikke er risiko for, at det udskilte stof kommer ud i kloakken.
Benzin- og olieudskillere skal oprenses jævnligt, så der ikke er risiko for at det udskilte stof løber ud i kloakken. Det udskilte stof skal bortskaffes efter kommunens anvisning. Gulvafløb, hvor der er tilsluttet f.eks. afløb fra brusere og håndvaske, er udsatte for tilstopning med hår o.lign. Der bør foretages en jævnlig rensning af afløbsskålen.
Funktionerne på pumpeanlægget bør jævnligt afprøves, og almindelig service bør foretages rutinemasssigt og i overensstemmelse med pumpefabrikantens vejledning. Hvis der i afløbsinstallationen indgår særlige komponenter eller armaturer, skal der udarbejdes en vejledning i brug af disse.

Gratis tilbud på håndværksarbejde

Grundige blikkenslagere i Lystrup kan løse denne type opgaver blandt meget andet:
  • Biobrændselsanlæg
  • Installation af bad og sanitet
  • Montering af varmepumper
  • Solvarmeanlæg
  • Udskiftning af cirkulationspumpe

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 8520 Lystrup
Infilter ApS
Hasselhaven 70
8520 Lystrup
CVR: 32308465
Hjemmeside
Bunde VVS & Bad
Hyldehaven 47
8520 Lystrup
CVR: 23691728
Hjemmeside
Nissen Blik & Montage IVS
Hyldehaven 8
8520 Lystrup
CVR: 37090085
Hjemmeside