Blikkenslager Lemvig

  • Indhent gratis 2-3 tilbud på blikkenslagere i Lemvig
  • Udfyld formularen på ca seks min.
  • Spar nemt 33% på en rutineret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

VVS & Blikkenslager Lemvig → Få 3 tilbud gratis og hurtigt

18. juli 2018. Få 100 procent gratis 3 rare tilbud på VVS-arbejde i Lemvig. Du skal blot udfylde kontaktskemaet online og det tager mindre end 5 minutter. Du kan gratis indsende en blikkenslageropgave til en blikkenslager i Lemvig her på 3vvstilbud.dk, uanset omfanget af din opgave.
Vores blikkenslagere udfører alle type af blikkenslageropgaver. Fortæl hvad problemet er, så sender vi din opgave videre til vores tilknyttede samarbejdspartnere, så du kan finde den helt rigtige kompetente blikkenslager Lemvig fagmand med det rette billige blikkenslagertilbud.
Det er nemt og hurtigt og vi samarbejder i øvrigt med blikkenslagere over hele landet. Udfyld skemaet på 5-7 minutter og beskriv den blikkenslager opgave, du har brug for professionel hjælp til at få udført. Jo mere detaljeret du forklarer dine ønsker, jo mere målrettede tilbud vil du få. Du kan spare op til 22% på regningen i Lemvig ved at anvende vores gratis online tjeneste.

Radiatortermostat med fjernføler

I fjernføleren sidder en lille beholder med en flygtig væske, som ved stigende temperatur udvider sig. Væsketrykket føres gennem et tyndt kapillarrør på kun 0,8 mm i indvendig diameter til termostaten. Her påvirker trykket en ventilnål i radiatorens ventilhus, som derved åbner op eller lukker ned for tilførslen af varmt vand. Indstilling af den ønskede rumtemperatur foretages på termostatenhedens håndgreb.
Afmonter den gamle termostat ved at dreje den op på højeste temperatur (helt mod venstre). Løsn grebets holdeskrue, og træk termostaten fri af ventilhuset. Den nye termostat med fjernføler sættes nu på radiatorens ventilhus, hvorefter føleren åbnes, og den ønskede længde af kapillarrøret rulles ud. Når fjernføleren er gjort fast på det valgte sted, stiftes røret forsigtigt fast på væggen med de tilhørende små ledningsholdere.

Betal ikke for meget for en blikkenslager

Uanset hvor i Lemvig kommune du bor, kan vores netværk af blikkenslagerfirmaer hjælpe dig med din vvs-opgave:
  • Gjelleodde
  • Gudum
  • Fabjerg
  • Lomborg
  • Ramme

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 7620 Lemvig

Per Larsen VVS & Blik ApS
Tvedvej 65
7620 Lemvig
CVR: 36426667
Hjemmeside
VVS Mester Lemvig-Thyborøn ApS
Tvedvej 2, Nørre Nissum
7620 Lemvig
CVR: 34705674
Hjemmeside
Kallesøe VVS & Ventilation Aps
Heldumvej 21
7620 Lemvig
CVR: 21883603
Hjemmeside