Blikkenslager Lemvig

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Lemvig
  • Udfyld onlineskemaet på ca tre minutter
  • Spar let 33% på en dygtig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

VVS & Blikkenslager Lemvig → Få 3 tilbud gratis og hurtigt

22. juni 2018. Få 3 gratis tilbud på VVS-arbejde i Lemvig. Du skal blot udfylde kontaktskemaet online og det tager mindre end 5 minutter. Du kan gratis indsende en blikkenslageropgave til en blikkenslager i Lemvig her på 3vvstilbud.dk, uanset omfanget af din opgave.
Vores blikkenslagere udfører alle type af blikkenslageropgaver. Fortæl hvad problemet er, så sender vi din opgave videre til vores tilknyttede samarbejdspartnere, så du kan finde den helt rigtige kompetente blikkenslager Lemvig fagmand med det rette billige blikkenslagertilbud.
Det er nemt og hurtigt og vi samarbejder i øvrigt med blikkenslagere over hele landet. Udfyld skemaet på under 5 minutter og beskriv, hvad det er du har brug for hjælp til. Jo mere detaljeret du forklarer dine ønsker, jo mere målrettede tilbud vil du få. Du kan spare op til 22% på regningen i Lemvig ved at anvende vores gratis online tjeneste.

Radiatortermostat med fjernføler

I fjernføleren sidder en lille beholder med en flygtig væske, som ved stigende temperatur udvider sig. Væsketrykket føres gennem et tyndt kapillarrør på kun 0,8 mm i indvendig diameter til termostaten. Her påvirker trykket en ventilnål i radiatorens ventilhus, som derved åbner op eller lukker ned for tilførslen af varmt vand. Indstilling af den ønskede rumtemperatur foretages på termostatenhedens håndgreb.
Afmonter den gamle termostat ved at dreje den op på højeste temperatur (helt mod venstre). Løsn grebets holdeskrue, og træk termostaten fri af ventilhuset. Den nye termostat med fjernføler sættes nu på radiatorens ventilhus, hvorefter føleren åbnes, og den ønskede længde af kapillarrøret rulles ud. Når fjernføleren er gjort fast på det valgte sted, stiftes røret forsigtigt fast på væggen med de tilhørende små ledningsholdere.

Betal ikke for meget for en blikkenslager

Uanset hvor i Lemvig kommune du bor, kan vores netværk af blikkenslagerfirmaer hjælpe dig med din vvs-opgave:
  • Gjelleodde
  • Gudum
  • Fabjerg
  • Lomborg
  • Ramme

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 7620 Lemvig

Blikkenslagerne M & O Kristensen
Lemtorpvej 5
7620 Lemvig
CVR: 26429730
Hjemmeside
Per Larsen VVS & Blik ApS
Tvedvej 65
7620 Lemvig
CVR: 36426667
Hjemmeside
VVS Installatør Falkesgaard
Ringgade 27
7620 Lemvig
CVR: 67490452
Hjemmeside