Blikkenslager i Langeland

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Langeland
  • Udfyld skemaet online på under 2 minutter
  • Spar op til 20% på en troværdig blikkenslager


Få 3 tilbud

Find den helt rigtige blikkenslager til opgaven

3. august 2017. At finde et seriøst blikkenslagerfirma på Langeland er ikke helt så let som du tror. Det er ikke alle blikkenslagere, der har et godt ry - ikke engang på Langeland. Hvad koster det egentligt at få løst en blikkenslageropgave af en lokal rutineret blikkenslager på Langeland? Løsningen findes lige her på 3vvstilbud.dk.
Her kan du få tre stærke tilbud fra professionelle blikkenslagere på Langeland. Det eneste du skal foretage dig, er at indtaste din blikkenslageropgave i kontaktformularen på 5 minutter. Så modtager du tre gode blikkenslagertilbud fra pålidelige blikkenslagerepå Langeland, som du frit kan vælge mellem.
Er din blikkenslageropgave indviklet? Så bør du forklare nøjagtigt, hvad opgaven handler om, så kun blikkenslagere med de rigtige kompetencer reflekterer på din sag. Er din sag en standardopgave, vælges ofte den laveste pris. Mere vanskelige opgaver bør ikke være afhængige af prisen men af blikkenslagerens kompetencer.

Vandmålere på ejendomsniveau

Vandinstallationen skal udføres således, at det samlede vandforbrug kan måles, eller således, at der på en enkelt måde vil kunne installeres en måler. Der skal foretages individuel måling af koldt og varmt brugsvand i den enkelte bolig- eller erhvervsenhed.
Reglerne, som trådte i kraft den 1. februar 1997, omfatter alt nybyggeri. I bestående byggeri skal der ved nyinstallering af vandinstallationen i den enkelte bolig - eller erhvervsenhed også forberedes for installering af individuelle vandmålere for koldt og varmt vand.
Ved forberedelsen skal installationen forsynes med et passtykke med afspærringsventiler placeret, så måleren let kan monteres uden nedtagning af væsentlige bygningselementer etc.

Det er totalt gratis og uforpligtende

På Langeland kan du få tilbud på blikkenslagerarbejde overalt i kommunen:
  • Tryggelev
  • Spodsbjerg
  • Simmerbølle
  • Tranekær
  • Emmerbølle

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 5932 Langeland
Kædeby Maskinforretning
Kædebyvej 1
5932 Humble
CVR: 77283714
Hjemmeside
Rudkøbing Blikkenslagerforretning
Spodsbjergvej 81 - 83
5900 Rudkøbing
CVR: 27826520
Hjemmeside
Carlssons Rør & Blik VVS
Ahlefeldtsgade 29 B
5900 Rudkøbing
CVR: 29886172
Hjemmeside