Blikkenslager Kolding

  • Bestil 3 gratis tilbud på blikkenslagere i Kolding
  • Udfyld formularen online på kun 2 minutter
  • Spar nemt 28% på en erfaren blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Kolding. Billig VVS-arbejde, få 3 tilbud

17. juli 2018. Her på www.3vvstilbud.dk tilbyder vi såvel private som firmaer at få kontakt til velegnede blikkenslager Kolding firmaer. Det foregår på den mådesåledes, at du udfylder kontaktformularen på få minutter med, hvad du har brug for hjælp til. Herefter afgiver 3 certificerede blikkenslagere tilbud på opgaven, som skal løses.
Skal du have efterset dit pillefyr, opsat en ny bruseniche eller udskiftet alle tagrender? Du vælger helt selv, hvilket blikkenslager du ønsker at benytte til vvs-opgaven. Vi matcher din beskrivelse med vores samling af professionelle blikkenslagere overalt i Kolding og trekantsområdet.
Det kan være vanskeligt at finde en professionel og billig blikkenslager i Kolding. Anvend derfor vores gratis onlinetjeneste. Fortæl os om din opgave her og få tre 100% attraktive tilbud i løbet af 2-3 dage. Det er gratis og uforpligtende, så indtast din blikkenslageropgave allerede i dag.

Varmelegemer i varmtvandsbeholdere

Hvis man anvender varmelegemer bestående af overfladebehandlet og ulegeret stål, så er der som regel ikke risiko for korrosion - dog kun såfremt varmelegemet er inkluderet i den katodiske beskyttelse. Varmelegemer lavet af kobberrør har normalt en lang levetid, når man husker at sikre sig, at strømnings hastigheden er lavere end de anførte værdier.
Derudover skal pH-værdien være større end 7 og forholdet hydrogenkarbonat/sulfat større end 1,5 mmol/l. Hvis det efterfølgende lednings-anlæg primært er udført af varmforzinkede stålrør, er det nødvendigt at beskytte med et elektrolyseanlæg.
Varmelegemer udført af molybdænlegeret rustfristål vil normalt ikke medføre korrosionsproblemer, såfremt varmelegemets temperatur ikke er over 120-125° C. Bliver temperaturen for høj, vil der kunne forekomme både grubetæringer og spændingskorrosion.

Opret din opgave på mindre end 3 minutter

Få 3 tilbud fra autoriserede blikkenslagere - uanset hvor du bor i Kolding kommune:
  • Tyrstrup
  • Grønninghoved
  • Gelballe
  • Ejstrup
  • Jordrup

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 6000 Kolding

Krenk VVS A/S
Esbjergvej 14
6000 Kolding
CVR: 15183349
Hjemmeside
Jens Kristiansen VVS A/S
Værkstedsvej 13
6000 Kolding
CVR: 29211906
Hjemmeside
Bækmand VVS & Ventilation ApS
Platinvej 24
6000 Kolding
CVR: 20211970
Hjemmeside