Blikkenslager i Kolding

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Kolding
  • Udfyld formularen på under 3 minutter
  • Spar op til 25% på en professionel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Hvordan fungerer 3vvstilbud.dk?

23. november 2017. Her på 3vvstilbud.dk tilbyder vi såvel private som firmaer at få kontakt til velegnede blikkenslagere i Kolding. Det foregår på den måde, at du udfylder kontaktformularen på få minutter med, hvad du har brug for hjælp til. Herefter afgiver 3 certificerede blikkenslagere tilbud på opgaven, som skal løses.
Skal du have efterset dit pillefyr, opsat en ny bruseniche eller udskiftet alle tagrender? Du vælger helt selv, hvilket blikkenslager du ønsker at benytte til opgaven. Du er ikke bundet til at acceptere nogen af tilbuddene, hvis du ikke er glad for dem.
Det kan være vanskeligt at finde en professionel og billig blikkenslager i Kolding. Anvend derfor vores gratis onlinetjeneste. Fortæl os om din opgave her og få tre 100% attraktive tilbud i løbet af 2-3 dage. Det er gratis og uforpligtende, så indtast din blikkenslageropgave allerede i dag.

Varmelegemer i varmtvandsbeholdere

Hvis man anvender varmelegemer af overfladebehandlet, ulegeret stål, er der som regel ikke risiko for korrosion - dog kun såfremt varmelegemet er inkluderet i den katodiske beskyttelse. Varmelegemer lavet af kobberrør har normalt en lang levetid, når man husker at sikre sig, at strømnings hastigheden er lavere end de anførte værdier.
Derudover skal pH-værdien være større end 7 og forholdet hydrogenkarbonat/sulfat større end 1,5 mmol/l. Hvis det efterfølgende lednings-anlæg helt eller delvis er udført af varmforzinkede stålrør, er det nødvendigt at beskytte med et elektrolyseanlæg.
Varmelegemer udført af molybdænlegeret rustfristål vil normalt ikke medføre korrosionsproblemer, såfremt varmelegemets temperatur ikke er over 120-125° C. Bliver temperaturen for høj, vil der kunne forekomme både grubetæringer og spændingskorrosion.

Opret din opgave på mindre end 3 minutter

Få 3 tilbud fra autoriserede blikkenslagere - uanset hvor du bor i Kolding kommune:
  • Tyrstrup
  • Grønninghoved
  • Gelballe
  • Ejstrup
  • Jordrup

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 6000 Kolding
Brdr. Clement i Kolding
Tøndervej 84
6000 Kolding
CVR: 77910115
Hjemmeside
VVS-Installatør B. Lyhne ApS
Sjællandsvej 20
6000 Kolding
CVR: 71458814
Hjemmeside
Bækmand VVS & Ventilation ApS
Platinvej 24
6000 Kolding
CVR: 20211970
Hjemmeside