Blikkenslager Kokkedal

  • Modtag gratis 2-3 tilbud på blikkenslagere i Kokkedal
  • Udfyld online formularen på kun tre min.
  • Spar hutigt 28% på en energisk blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Kokkedal. Få 3 gratis tilbud og spar 30%

2. juli 2018. Hvad skal man betale for at få udført blikkenslagerarbejde i Kokkedal? Hvad er den gængse timepris hos en blikkenslager? Hvordan får man en aftale med et erfarent VVS-arbejdesfirma, som samtidig ikke sender en al for høj regning?
Gennemsnitsprisen pr time for blikkenslagere i Kokkedal er på omkring 500,- kr. men den kan også variere noget. Der er set timepriser helt ned til 200,- kr. i timen men så må man heller ikke forvente et særlig godt resultat. Nogle blikkenslagere angiver prisen ud fra antallet af kvadratmeter.
Det er vigtigt at vide om blikkenslageren bruger almindelig timeløn eller kvadratmeterpris, når du taler med dem den første gang. Her kan du derudover fornemme om firmaet virker seriøst og er et, som du kan have tillid til. Tillid er en vigtig parameter når det gælder om at få udført et professionelt blikkenslager Kokkedal arbejde.

Eksempler på vådzoner

I eksemplerne er der givet plads til både væghængte skabe og puslebord. Der er taget hensyn til Bygningsreglementets krav til varmeisolering, kuldebrosisolering, lydisolering, herunder trinlydsdæmpning og flanketransmission samt brandisolering. Det er bestræbt at anvende fælles kriterier for valg af materialer og konstruktioner i nye boliger og ved renovering.
Bestående bygninger stiller dog en række krav til indretning og materialevalg, som der er taget hensyn til. Der anvendes ikke lette, organiske materialer, hvor det er muligt at bruge tunge, uorganiske materialer. I anvisningen er der dog ikke eksempel på, at et bestående træbjælkelag erstattes af et betondæk, selvom dette er en løsning, der kan anbefales, men som ikke altid er mulig på grund af den øgede vægt.
I de viste eksempler i nyt byggeri er det forudsat, at badeværelserne har minimumstørrelse.

Få 3 tilbud fra grundige firmaer

Her er et udvalg, der viser spændvidden på de opgaver en erfaren blikkenslager kan løse.
  • Service af klimaanlæg
  • Montering af vaskemaskine
  • Solvarme
  • Tag/facadeinddækning
  • Udskiftning af faldstamme

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2980 Kokkedal

Sejling VVS
Fredtoftevej 19
2980 Kokkedal
CVR: 15519177
Hjemmeside
Ligaard VVS ApS
Parallelvej 8
2980 Kokkedal
CVR: 36952032
Hjemmeside
Lars Christiansen ApS
Fasanvænget 228
2980 Kokkedal
CVR: 31588286
Hjemmeside