Blikkenslager i Kerteminde

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Kerteminde
  • Udfyld online skemaet på under 3 minutter
  • Spar op til 30% på en effektiv blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Modtag gratis 3 tilbud på blikkenslagerarbejde

23. november 2017. Få gratis 3 skarpe tilbud fra blikkenslagere i Kerteminde på din blikkenslageropgave. Spar penge og lad os gøre det hårde arbejde med at indhente tilbud fra blikkenslagere i Kerteminde. Du får kun kontakt fra i forvejen godkendte blikkenslagere, så du undgår dyre fejlvalg.
Blikkenslagerne er udmærket klar over, at de konkurrerer med andre blikkenslagere, så derfor modtager du et ekstra konkurrencedygtigt blikkenslagertilbud. Vores værdifulde netværk af godkendte samarbejdspartnere omfatter flere hundrede selvstændige erfarne blikkenslagere landet over.
Dette resulterer i, at vi kan hjælpe med alle slags VVS ønsker. Så hvad enten du leder efter en blikkenslager til en lille opgave som eksempelvis VVS-arbejde eller du har brug for en blikkenslager til et større renoveringsjob, så har vi kandidaterne i Kerteminde.

Magnesiumanoder i varmtvandsbeholdere

Ved indsætning af en magnesiumanode i beholderen, opnås en god rustbeskyttelse af stålbeholdere og af eventuelle varmeflader af overfladebehandlet stål. Dog er det en forudsætning, at varmefladerne har god afstand mellem rørene.
Anoder skal anbringes således, at de giver en god beskyttelse af såvel beholder som varmelegeme. Korrosionsprodukterne fra magnesiumanoderne er tungtopløselige i vand og aflejres derfor i bunden af varmtvandsbeholderen. Disse korrosionsprodukter skal med jævne mellemrum fjernes.
Føleren til temperaturreguleringen skal sidde tæt ved varmeveksleren. Rørene ved føleren bør derfor også være af rustfrit stål. Hvis der er flere beholdere, bør installationen udføres således, at alle beholdere belastes ens.

Modtag gratis 3 tilbud - nemt og hurtigt

Der er hjælp at få til din blikkenslageropgave, uanset hvor i Kerteminde kommune du bor:
  • Nonnebo
  • Kertinge
  • Dræby
  • Salby
  • Martofte

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 5300 Kerteminde
Hindsholm VVS
Møllevangen 2
5300 Kerteminde
CVR: 11010997
Hjemmeside
Danvan A/S
Lille Vibyvej 21
5300 Kerteminde
CVR: 10697433
Hjemmeside
JME VVS ApS
Longsvej 1
5300 Kerteminde
CVR: 37609897
Hjemmeside