Blikkenslager i Kastrup

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Kastrup
  • Udfyld formularen online på under 2 minutter
  • Spar op til 25% på en grundig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Eftersyn af kedler, fyr, klimaanlæg, varmepumper og solvarmeanlæg

23. november 2017. Der er mange spørgsmål, der suser rundt i hovedet på en, når man står i en situation og har brug for en blikkenslager i Kastrup. Hvad koster det? Hvor lang tid tager det? Hvor lang tid i forvejen skal man bestille? Hvad med rengøring? Hvordan undgår jeg at blive snydt?
Vores omfattende netværk af professionelle blikkenslagere i Kastrup står klar til at svare på alle disse spørgsmål. Opret din blikkenslageropgave i skemaet på under 5 minutter og send den ind til os på 3vvstilbud.dk. Så udvælger vi de 3 bedst egnede blikkenslagere i Kastrup til netop din opgave.
Disse 3 blikkenslagere får udleveret dine kontaktoplysninger således at de selv kan kontakte dig med henblik på det videre forløb. Din opgave er herefter udelukkende en sag mellem dig og den lokale blikkenslager i Kastrup, du vælger skal løse din blikkenslageropgave.

Varmtvandsproduktion og varmetab

For at undgå vandspild anbefales det, at ventetiden på varmt vand, 50°C, uden for spidsbelastningsperioder, ved en tapning på 0,2 l/s maksimalt er 10 sekunder fra tapningen er påbegyndt. Dette fører ofte til, at større anlæg skal udføres med cirkulation. Med el-varmekabler på varmtvandsrørene kan kravet opfyldes uden cirkulationsledning.
I større varmtvandsanlæg med varmforzinkede rør, bør der være cirkulation af hensyn til korrosionsbeskyttelse med elektrolyse, korrolyse eller katolyse. I langt de fleste anlæg er vandhastigheden dimensionsgivende. Kun i meget store varmtvandsanlæg bør cirkulationssystemet dimensioneres ud fra varmetabene fra rørene.
Varmetabet fra den varmtvands producerende enhed til sidste tapsted benyttes til at dimensionere cirkulationssystemet. Det samlede varmetab for hele varmtvandsanlægget indgår i dimensioneringen af den varmtvands producerende enhed.

Forlæng levetiden på dine amaturer med mange år

Oversigt med eksempler på områder som erfarne blikkenslagere arbejder med:
  • Installation af bad og sanitet
  • Jordvarme
  • Kobberfacader
  • Montering af armaturer
  • Naturgas

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2770 Kastrup
Finlow VVS A/S
Hornevej 13
2770 Kastrup
CVR: 17284509
Hjemmeside
Henrik W. Hansen VVS A/S
Englandsvej 358
2770 Kastrup
CVR: 34205914
Hjemmeside
BMT Byg A/S
Kirstinehøj 53
2770 Kastrup
CVR: 27989233
Hjemmeside