Blikkenslager i Køge

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Køge
  • Udfyld formularen online på under 6 minutter
  • Spar op til 20% på en pålidelig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Skræddersyede billige blikkenslagertilbudi Køge

23. november 2017. Har du brug for at få serviceret dit gasfyr, dit solvarmeanlæg, din vandvarmer eller nogle af de andre installationer i din bolig? Uanset om det blot er en mindre VVS-opgave eller du skal have ordnet tag og tagrender, så er du havnet på det helt rigtige websted.
Her på 3vvstilbud.dk er vi nemlig specialister i at formidle blikkenslageropgaver mellem private og blikkenslagere i Køge. Prisen på en blikkenslager afhænger af helt af den opgave, som blikkenslagerne skal løse for dig. Simple opgaver er naturligvis billige end de mere komplicerede.
Det normale er, at blikkenslagerne i Køge vurderer, hvor mange timer de skal være om opgaven og på den baggrund beregner de prisen. Hvis du har andre typer opgaver, du gerne vil have tilbud på, så findes hele listen på vores kontaktside. Det kan være alt lige fra en advokat, en murer, en gartner, en maler, en tømrer eller en fotograf.

Varmforzinkede stålrør i vandinstallationer

Varmforzinkede stålrør korroderer hvis kobberindholdet i vandet er højere end 0.06 mg/liter. Rusttuer i rør kan undersøges for kobber ved en EDAX-analyse, (atom spektrometer). Analysen kan være med eller uden kulstof. Samlingen foregår typisk med gevind.
Dette medfører, som ved de nødvendige overskæringer, at der opstår arealer, der er ringere beskyttet af zinklaget end selve røret. Skru aldrig nipler af messing, bronze eller rustfrit stål i muffer af varmforzinkede stålrør. Stålet gennemtærer for enden af niplen og gennemtæringstiden kan være nogle få år.

Håndværkertilbud - spar op til 15%

Uanset hvor i Køge kommune du bor, kan du indhente 3 tilbud på en billig blikkenslager:
  • Lille Skensved
  • Ringsbjerg
  • Vemmedrup
  • Lellinge
  • Ølsemagle

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4600 Køge
Teknisk Assistance VVS ApS
Højelsevej 41
4600 Køge
CVR: 32288626
Hjemmeside
FN Service Teknik
Grønnevej 23
4600 Køge
CVR: 33800940
Hjemmeside
John Lund Larsen VVS ApS
Værkstedsvej 12
4600 Køge
CVR: 21159409
Hjemmeside