Blikkenslager i København

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i København
  • Udfyld skemaet på under 4 minutter
  • Spar op til 40% på en kvalitetsbevidst blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

En tryg, sikker og billig blikkenslager i København

23. november 2017. Leder du efter en blikkenslager i København? Her på 3vvstilbud.dk kan du gratis og uforpligtende få tre gode blikkenslagertilbud. Vi sender din opgave videre til vores tilknyttede kvalitetsbevidste blikkenslagere i København, der meget gerne vil byde på din opgave.
I løbet af kort tid modtager du tre lokale tilbud fra København som du selv kan anvende. Hvis du ikke ønsker at benytte dig af de tilbud du modtager, er du velkommen til at sige nej tak dem alle. Med det rigtige tilbud kan du spare næsten 26% i forhold til den almindelige pris.
Husk at blikkenslagerne ikke skal sammenlignes udelukkende på pris men ligeledes på, om de har plads i kalenderen, om de har gode ratings mm. Husk at Google det pågældende blikkenslagerfirma i København inden du indgår en aftale med dem.

Installationsskakt i vådrum

For at give adgang til reparation og udskiftning i skakten, udføres skaktvæggen mod naborum af gipsplader. Af hensyn til lydisolering udføres væggene af 2 lag 13 mm gipsplader. Gipspladerne nedbrydes i tilfælde af lækage. Utætheder ved ledningsbrud og udsivende vand viser sig synligt via et melderør, der er ført til kælderen.
I boliger med terrændæk etableres et lækagemeldingssystem, hvor melderøret føres ud i badeværelset. Det kan være hensigtsmæssigt, at der i skakten gives plads til vandmålere og senere etablering af rør for genbrug af spildevand til toiletskyl, samt kanaler til varmegenvending på ventilationsanlægget.
Badeværelser skal have god ventilation. Derfor er det bedst at placere dem ud til facaden, hvor frisklufttilførsel fra vindue sikrer mulighed for god udluftning efter hvert bad. Ved hvert eksempel er det vist, hvor en mekanisk ventilation kan placeres.

Håndværkertilbud - spar op til 30%

Her er en række eksempler på opgaver som professionelle blikkenslagere håndterer dagligt.
  • Badeværelser
  • Eftersyn af brugsvandpumper
  • Energioptimering
  • Gaskedler
  • Inddækning af skorstene

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2400 København
Adam´s VVS Service
Frederiksborgvej 50 C
2400 København NV
CVR: 34862419
Hjemmeside
Dansk Ejendoms- Og Blikkenslagerservice ApS
Borups Allé 252
2400 København NV
CVR: 35417273
Hjemmeside
Lars Lyngby VVS ApS
Emdrupgårdsvej 11
2400 København NV
CVR: 30594584
Hjemmeside