Blikkenslager København

  • Modtag gratis 2-3 tilbud på blikkenslagere i København
  • Udfyld formularen online på mindre 4 minutter
  • Spar op til 28% på en fleksibel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager København → Få 3 aktuelle tilbud, spar 25%

7. juli 2018. Her på internetsiden 3vvstilbud.dk tilbyder vi - helt gratis og uforpligtende - at skaffe op til 3 gode blikkenslagertilbud. Vi sender din vvs opgave videre til vores tilknyttede kvalitetsbevidste blikkenslagere i København, som meget gerne vil tilbyde at løse din opgave. Indsend din vvs opgave via webformularen på ganske få minutter.
I løbet af kort tid modtager du tre lokale tilbud fra København som du selv kan anvende. Hvis du ikke ønsker at benytte dig af de tilbud du modtager, kan du selvfølgelig sige nej tak dem alle. Med et rigtig fornuftigt vvs tilbud kan du spare 22-26% sammenlignet med den almindelige pris.
Husk at blikkenslagerne ikke skal sammenlignes udelukkende på pris men ligeledes på, om de har plads i kalenderen, om de har gode ratings mm. Husk at Google den pågældende blikkenslager København inden du indgår en aftale med dem.

Installationsskakt i vådrum

For at give adgang til reparation og udskiftning i skakten, udføres skaktvæggen mod naborum af gipsplader. Af hensyn til lydisolering udføres væggene af 2 lag 13 mm gipsplader. Gipspladerne nedbrydes i tilfælde af lækage. Utætheder ved ledningsbrud og udsivende vand viser sig synligt via et melderør, der er ført til kælderen.
I boliger med terrændæk etableres et lækagemeldingssystem, hvor melderøret føres ud i badeværelset. Det kan være hensigtsmæssigt, at der i skakten gives plads til vandmålere og senere etablering af rør for genbrug af spildevand til toiletskyl, samt kanaler til varmegenvending på ventilationsanlægget.
Badeværelser skal have god ventilation. Derfor er det bedst at placere dem ud til facaden, hvor frisklufttilførsel fra vindue sikrer mulighed for god udluftning efter hvert bad. Ved hvert eksempel er det vist, hvor en mekanisk ventilation kan placeres.

Håndværkertilbud - spar op til 30%

Her er en række eksempler på opgaver som professionelle blikkenslagere håndterer dagligt.
  • Badeværelser
  • Eftersyn af brugsvandpumper
  • Energioptimering
  • Gaskedler
  • Inddækning af skorstene

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2400 København

Adam´s VVS Service
Frederiksborgvej 50 C
2400 København NV
CVR: 34862419
Hjemmeside
Dansk Ejendoms- Og Blikkenslagerservice ApS
Borups Allé 252
2400 København NV
CVR: 35417273
Hjemmeside
VVS-installatør Jan Nielsen
Thoravej 18
2400 København NV
CVR: 32105874
Hjemmeside