Blikkenslager Jyllinge

  • Indhent gratis 2-3 tilbud fra blikkenslagere i Jyllinge
  • Udfyld online skemaet på ca to min.
  • Spar ca 30% på en faguddannet blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Jyllinge ➡ VVS-service ➡ 3 gratis tilbud

19. juli 2018. Her på denne side får du nemt, gratis og uforpligtende forbindelse til billige og dygtige blikkenslagere i Jyllinge. Beskriv din blikkenslageropgave i skemaet og bliv ringet op af blikkenslagerne med to-tre hurtige blikkenslagertilbud. Det er ganske gratis og du får 3 tilbud at vælge imellem.
Hvis du ikke vil anvende de kontakter der bliver skabt, er du ikke forpligtet til det. Med det rette blikkenslagertilbud i Jyllinge kan du spare op til 32% i forhold til den normale pris. Udfyld online formularen på under fem minutter og beskriv, hvad det er du gerne vil have hjælp med.
En erfaren blikkenslager i Jyllinge kan assistere med en lang række forskellige opgaver for eksempel VVS-arbejder for både private og virksomheder. Du kan frit vælge netop den blikkenslager eller det blikkenslager Jyllinge firma, som bedst matcher din specifikke blikkenslageropgave.

Tætning af badeværelser

Som ydre tætning anvendes en inddækningsmanchet af blød plast, der klæbes på fliseoverfladen. På gulvet er lagt klinker i en så fleksibel klæber, at differensspændinger ved udtørring af det støbte gulv ikke skyder klinkerne af. Klinkerne er fuget med fleksible mørtelfuger.
Fugerne til indervægge og ydervæg er udført som højelastiske fuger, der er dimensioneret 7 x 5 mm, og der er anvendt sliptape for at hindre vedhæftning af fugen til fliseklæb. Vægfliserne er opsat i en så fleksibel fliseklæber, at differensspændinger på grund af materialebevægelser i kalciumsilikatpladen ikke skyder fliserne af.
Klæberen skal kunne hæfte til kalciumsilikatpladen, det vandtætte lag samt til ydervæg af beton. Klæbelaget er udført, så der ikke opstår hulrum bag fliserne. Fliserne er fuget med fleksible mørtelfuger. Ved væghjørnerne er der udført højelastiske fuger, dimensioneret som i gulvet.

Håndværkertilbud - spar tid og penge

Dit køkken og badeværelse fortjener de bedste produkter for eksempel:
  • Laufen
  • Roth
  • Unidrain
  • Viega
  • Wellmore

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4040 Jyllinge

JM-VVS ApS
Møllehaven 3
4040 Jyllinge
CVR: 25710037
Hjemmeside
F. Gottfredsen & Søn ApS
Møllehaven 15 B
4040 Jyllinge
CVR: 37946222
Hjemmeside
Strandens VVS
Fasanvænget 44
4040 Jyllinge
CVR: 34553106
Hjemmeside