Blikkenslager Ishøj

  • Få 3 gratis tilbud på blikkenslagere i Ishøj
  • Udfyld skemaet online på mindre 2 min.
  • Spar nemt 30% på en faglærd blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Ishøj? Spar 25% på prof. VVS-arbejde

3. juli 2018. På denne side hjælper vi brugere med at finde en kompetent blikkenslager Ishøj, der også er beliggende tæt på, hvor du bor. Det foregår på den måde, at du udfylder formularen online med, hvad du har behov for hjælp til. Herefter afgiver 3 blikkenslagere tilbud på den opgave, som skal løses.
Du vælger helt selv, hvilken blikkenslager eller blikkenslagerfirma i Ishøj, du ønsker at bruge til hjælp til din blikkenslageropgave. Du er ikke forpligtet til at godtage nogen af tilbuddene, hvis ikke du er glad for dem. Desuden er denne service helt gratis at benytte.
Hvis ønskes pakker blikkenslagerne gerne ned og pakker ud igen for dig, og dette til kundernes fulde tilfredsstillelse. Skulle der mod al forventning ske skade på dine ejendele er firmaerne selvfølgelig medlem af Dansk Blikkenslager Forening - og dermed dækket af garantien.

Vandledningers indføring i bygninger

Ved ledningsindføring i bygninger skelnes der mellem større ledninger (yderdiameter større end 40 mm) og mindre ledninger. Ved større ledninger vil rørets nødvendige bukkeradius blive så stor, at fundamentsnedføringen bliver uforholdsmæssig stor på grund af stor gravedybde.
Det vil derfor være nødvendigt at udføre indføringen på en anden måde end for mindre ledninger, der kan indføres direkte gennem et bøsningsrør. I henhold til DS 7l7, skal der ved nyinstallation anbringes en kontraventil direkte ved indføringen eller i forbindelse med vandmåleren.
Kontraventilen må ikke umiddelbart anbringes på eksisterende installationer, med mindre det sikres at vandvarmerinstallationen er korrekt udført med sikkerhedsventil og at denne fungerer. For at overholde kravene i Eurocode, del 1 skal der ved indføringen udføres en fundamentsnedføring.

Forlæng dit gas- eller oliefyrs levetid

Uanset hvor i Ishøj kommune du er bosat, kan du indhente gratis tilbud fra godkendte blikkenslagerfirmaer:
  • Arken
  • Vejleå
  • Torslunde
  • Tranegilde
  • Ishøj Landsby

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2635 Ishøj

Schultz & Co. VVS
Broenge 18
2635 Ishøj
CVR: 27189164
Hjemmeside
Sven Mortensen VVS A/S
Industrikrogen 6
2635 Ishøj
CVR: 26792061
Hjemmeside
Leon Petersen VVS A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
CVR: 13933030
Hjemmeside