Blikkenslager Humlebæk

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Humlebæk
  • Udfyld skemaet online på kun syv min.
  • Spar op til 30% på en dygtig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Humlebæk - Spar 20% med et vvs tilbud

11. juli 2018. Modtag 3 skræddersyede blikkenslagertilbud fra blikkenslagere i Humlebæk, som gerne vil udføre din blikkenslageropgave. Indtast din opgave i online formularen på kun 4 minutter og få 3 attraktive tilbud i løbet af 44 timer. Vores onlineservice er helt gratis og uforpligtende af anvende.
Du kan opnå en rabat på næsten 28% på blikkenslagerarbejde ved at anvende denne gratis online service. Det er ikke altid man kender nogen, som kender nogen, der kan anbefale en pålidelig og billig blikkenslager Humlebæk. Men det kan vi!
Vi matcher din opgave med de bedst egnede lokale blikkenslagere. Også i blikkenslagerbranchen findes der tvivlsomme firmaer med et dårligt ry efter mange dårligt udførte opgaver. Alt dette kan du undgå ved at benytte vores service her på siden! Opret din opgave på under 5 minutter så er du i gang med at få løst din blikkenslageropgave i Humlebæk.

Vandbesparende taparmaturer

Vandbesparende taparmaturer har til formål at sikre, at der kun tappes store vandstrømme ved særlig aktivering af armaturer. Vandbesparende vandhaner fungerer ved, at der er indbygget en anordning i armaturet, der i normalpositionen kun tillader omkring den halve vandstrøm fra armaturer.
Ved at presse op på armaturets betjeningsgreb, er det muligt at tappe den normale vandstrøm. Mange armaturer er i dag indrettet med vandsparefunktioner. Armaturet installeres som et normalt armatur - primært ved hånd- eller køkkenvaske.
Vandbesparelse i forbindelse med toiletter kan gennemføres ved at udskifte den gamle cisterne og det gamle toilet, der skyller med op til 10 liter vand, med et moderne toilet, der skyller med 6 liter. De fleste toiletter, der i dag er CE mærkede i henhold til en harmoniseret standard har stort og lille skyl dvs. skyller med en vandmængde på 6/3 liter.

Indtast din blikkenslageropgave i online skemaet

Eksempler på arbejdsområder for autoriserede blikkenslagere i Humlebæk.
  • Almindelig sanitetsarbejde
  • Eftersyn af gulvvarme
  • Energirenovering
  • Fastbrænsel
  • Installation af gaskedler

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3050 Humlebæk

Dyrstrøm VVS ApS
Bakkegårdsvej 214
3050 Humlebæk
CVR: 76744114
Hjemmeside
Hamlethus ApS
Bakkegårdsvej 503
3050 Humlebæk
CVR: 27320120
Hjemmeside
Solex VVS
Gl. Mejerivej 16
3050 Humlebæk
CVR: 16524794
Hjemmeside