Blikkenslager Horsens

  • Få gratis 2-3 tilbud fra blikkenslagere i Horsens
  • Udfyld skemaet online på kun syv min.
  • Spar omkring 28% på en professionel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Billig Blikkenslager Horsens ➤ Få 3 VVS tilbud i dag

20. juli 2018. Bor du i Horsens, kan en effektiv blikkenslager hurtigt hjælpe dig med din blikkenslageropgave. Her på siden kan du gratis og nemt få seriøse tilbud fra 3 forskellige erfarne blikkenslagere i Horsens og derefter kan du selv vælge, hvilket af de to-tre lokale blikkenslagertilbud, du helst vil acceptere.
Du behøver ikke benytte dig af nogen af tilbuddene, såfremt de ikke er efter dit hoved. Modtagelse af tilbud er som før nævnt gratis og hurtigt - så kan det ikke blive enklere. Bestil 3 tilbud, så du hurtigt kan beslutte dig for netop den blikkenslager, som kan leve op til dine forventninger til udførelse og pris.
En veletableret blikkenslager Horsens fagmand udfører dagligt en lang række forskellige blikkenslageropgaver. Lige fra villaer, rækkehuse, institutioner, lejligheder og virksomheder til offentlige kontorer. Benyt vores gratis tjeneste og få 3 tilbud i dag.

Inddækninger og skotrender

Alle steder, hvor en tagflade gennembrydes af et eller andet bygningselement, er der behov for såkaldte inddækninger, der sørger for tagets tæthed i faldretningen. På tegltage er inddækninger mest iøjnefaldende.
De er oftest udført af metal og på ældre ejendomme ses hyppigt zinkplade og blyplade; sjældnere kobberplade. I dag ses en hel del inddækningsplade og -profiler af aluminium.
De fungerer udmærket i sammenhænge, hvor de egner sig med deres stivhed men de patinerer ikke smukt som fx zink. Aluminium mister efterhånden sin blanke overflade men vedbliver at være temmelig lys i tonen og stikke af fra omgivelserne på et gammelt tag.

Håndværksarbejde - få 3 konkrete tilbud

Uanset hvor i kommunen du bor, kan blikkenslagerfirmaer i Horsens kommune hjælpe dig med at løse din blikkenslager opgave:
  • Tvingstrup
  • Åstruplund
  • Bredstenbro
  • Brædstrup
  • Grædstrup

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 8700 Horsens

Hymøller VVS ApS
Møllebæk 33 , Haldrup
8700 Horsens
CVR: 32307221
Hjemmeside
Jan Fahlen VVS & Blik ApS
Ove Jensens Allé 31 D
8700 Horsens
CVR: 29847592
Hjemmeside
Hovedgård Blikkenslagerforretning ApS
Sandøvej 8
8700 Horsens
CVR: 36440244
Hjemmeside