Blikkenslager i Hornbæk

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Hornbæk
  • Udfyld online formularen på under 4 minutter
  • Spar op til 15% på en kompetent blikkenslager


Få 3 tilbud

Få gratis 3 konkurrencedygtige tilbud i Hornbæk

3. august 2017. Her på 3vvstilbud.dk får du hurtig, gratis og hurtigt forbindelse til kvalitetssikrede og billige blikkenslagere i Hornbæk. Indsend din blikkenslageropgave til os og bliv kontaktet af maksimalt tre blikkenslagere fra Hornbæk med skarpe og konkurrencedygtige tilbud.
Det er ganske gratis og du får et godt sammenligningsgrundlag. Hvis du ikke vil bruge de tilbud du får, er du ikke forpligtet til det. Med det rette tilbud kan du spare op til 28 procent i forhold til normalprisen. Udfyld onlineformularen på kun fem minutter og beskriv din opgave.
Jo mere konkret du beskriver blikkenslageropgaven, jo bedre blikkenslagertilbud vil du modtage. Din opgave formidles til de blikkenslagere i Hornbæk og omegn som vi vurderer, er de bedst egnede til at løse din opgave. Firmaerne byder ind på din opgave og tilsendes herefter dine kontaktoplysninger.

Reguleringsarmaturer

Reguleringsarmaturer benyttes til at begrænse eller regulere vandstrømme. Armaturerne kan være enten manuelt indstillede eller automatisk virkende. Reguleringsarmaturer kan benyttes forskellige steder på en vandinstallation, men mest almindeligt er regulering af varmtvandscirkulationssystemer.
Et regulerings-T er et T-stykke med en prop indskruet i afgreningen. Når proppen skrues mere eller mindre i, vil den reducere eller forøge vandstrømmen. Regulerings-T'er anvendes næsten ikke mere.
Forudindstillede ventiler er normalt en sædeventil med forudindstillingsskala til manuel indregulering. Ligesom regulerings-T benyttes disse normalt på cirkulationssystemer.

Vedligehold og forlæng dine installationers levetid

Blikkenslagerområdet er stort og uoverskueligt for menigmand. Her følger et lille udvalg af emner.
  • Montering af gulvvarme
  • Oliekedler
  • Service af radiatorer
  • Solvarmeanlæg
  • Udskiftning af pakninger

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3100 Hornbæk
Smederupgaard VVS ApS
Klokkestøbervej 1
3100 Hornbæk
CVR: 29838186
Hjemmeside
Nord Byggeservice
Egelundsvej 7
3100 Hornbæk
CVR: 19586383
Hjemmeside
Bjærre VVS Aps
Ndr Strandvej 312
3100 Hornbæk
CVR: 30718054
Hjemmeside