Blikkenslager i Hobro

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Hobro
  • Udfyld online formularen på under 2 minutter
  • Spar op til 20% på en autoriseret blikkenslager


Få 3 tilbud

Autoriserede blikkenslagerfirmaer i Hobro

3. august 2017. Behøver du hjælp til en lille eller en stor blikkenslager-opgave i Hobro? Uanset om du søger hjælp til en lille eller en stor blikkenslageropgave, kan du få bistand fra en professionel og billig blikkenslager i Hobro med mange års erfaring.
Indsend din blikkenslageropgave til os, så påtager vi os, at finde de bedst egnede blikkenslagere i Hobro til at løse din opgave, så du får et tilfredsstillende resultat på din blikkenslageropgave. Det er 100 procent gratis at oprette og indsende en blikkenslageropgave her på siden.
Du diskuterer selv pris og tilbud med de blikkenslagere fra Hobro, som henvender sig. Du får maksimalt 3 tilbud så du undgår at blive kimet ned af 24 sultne blikkenslagere. Med maksimalt 3 blikkenslagertilbud taber du ikke overblikket. Spar mindst 27% ved at benytte vores gratis online tjeneste.

Kobber, zink eller plastik tagrender

Kobber har altid været kostbart og zink kom derfor til at optræde overalt og påvirker trods nye plastmaterialer stadig mange menneskers forestilling om, hvordan render og nedløb bør se ud, med deres særlige farve og matte overflade.
Fra bybilledet husker mange sikkert stadig nedløb, som endte med åbne udløb ved husenes sokler og overlod vandet til en åben rende af granit på tværs af fortovet, der ledte vandet ud i rendestenen.
Men efterhånden er kloakering, både ved byens huse og ved fritstående huse, blevet så omfattende, at de åbne systemer er forsvundet og afløst af tagbrønde. Mange steder fører disse brønde nu videre til særlige regnvandsledninger, som er nykonstruerede for at undgå for store vandmængder gennem spildevandssystemer og rensningsanlæg.

Udfyld skemaet og få 3 aktuelle tilbud

I Hobro udfører certificerede blikkenslagere mange opgaver for både private og firmaer:
  • Eftersyn af vandvarmere
  • Installation af varmepumper
  • Kontrol af gasinstallation
  • Nye tagrender
  • Varmegenvinding

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 9500 Hobro
Brøner VVS
Kløvermarksvej 2
9500 Hobro
CVR: 24975584
Hjemmeside
VVS-Tech
Sjællandsvej 27
9500 Hobro
CVR: 25656563
Hjemmeside
Jepsen Gas og VVS
Korsgade 17
9500 Hobro
CVR: 25914309
Hjemmeside