Blikkenslager i Hjørring

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Hjørring
  • Udfyld online formularen på under 5 minutter
  • Spar op til 20% på en kompetent blikkenslager


Få 3 tilbud

Erfarne blikkenslagerfirmaer i Hjørring

3. august 2017. Vælg ikke altid den billigste blikkenslager, men den bedste. Vores samarbejdspartnere består af de bedste blikkenslagere og blikkenslagerfirmaer i Hjørring og det gør, at de ikke altid er de billigste blikkenslagere. Derimod er de alle medlem af Danske Blikkenslageres garantiordning i kraft af den kvalitet, som de yder.
Vores blikkenslagere har en meget høj standard og går aldrig fra en blikkenslageropgave, som de ikke selv er tilfredse med. Alle vores tilknyttede blikkenslagere fra Hjørring har stor og bred erfaring fra hundredevis af blikkenslageropgaver, som de har udført gennem tiden.
Vi forsøger hele tiden at højne og sætte nye standarder i blikkenslagerbranchen. Vi er ikke bange for at kalde os for nr. 1 i landet når det gælder VVS-service og professionelt blikkenslagerarbejde.

Godkendelse af materialer til vandinstallationer

Alt vand- og afløbsmateriel skal principielt være godkendt. Godkendelsen, der gives af Boligministeriet, går på fabrikatet i den forelagte udførelse - ikke på materiale eller konstruktion. Man kan altså ikke tale om godkendte materialer, men kun om godkendte produkter.
Godkendelser offentliggøres i form af godkendelsesblade, som automatisk tilstilles alle regioner og kommuner. Det er også muligt for andre at abonnere på disse blade, hvilket i stor udstrækning udnyttes af branchen.
Godkendelser har hidtil været behandlet af Boligministeriets VA-godkendelsessekretariat, men i forbindelse med etableringen af det indre marked vil der ske nogle ændringer. For produkter, som er dækket af en CEN-standard, vil godkendelse ske som en certificering i henhold til standarden

Vi sender din opgave i udbud

Erfarne blikkenslagerfirmaer i Hjørring arbejder over hele byen - og også i resten af Nordjylland for den sags skyld:
  • Skibsby
  • Hæstrup Mølleby
  • Løkken
  • Bagterp
  • Sindal

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 9800 Hjørring
Hæstrup VVS
Hæstrupvej 114
9800 Hjørring
CVR: 11771106
Hjemmeside
Bagterp VVS ApS
Halvorsmindevej 121
9800 Hjørring
CVR: 10029759
Hjemmeside
Erik Lytzen a/s
Barfoedsvej 2
9800 Hjørring
CVR: 26195438
Hjemmeside