Blikkenslager Hjørring

  • Bestil 3 gratis tilbud på blikkenslagere i Hjørring
  • Udfyld formularen online på bare 2 min.
  • Spar op til 22% på en autoriseret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Billig Blikkenslager Hjørring. Få 3 gratis VVS tilbud

4. juli 2018. Vælg ikke altid den billigste blikkenslager, men den bedste. Vores samarbejdspartnere består af de bedste blikkenslagere og blikkenslagerfirmaer i Hjørring og det gør, at de ikke altid er de billigste blikkenslagere. Derimod er de alle medlem af Danske Blikkenslageres garantiordning i kraft af den kvalitet, som de yder.
Vores blikkenslagere har en meget høj standard og går aldrig fra en blikkenslageropgave, som de ikke selv er tilfredse med. Alle vores tilknyttede blikkenslagere fra Hjørring har stor og bred erfaring fra hundredevis af blikkenslageropgaver, som de har udført gennem tiden.
Vi forsøger hele tiden at højne og sætte nye standarder i blikkenslagerbranchen. Vi er ikke bange for at kalde os for nr. 1 i landet når det gælder VVS-service og professionelt blikkenslager Hjørring arbejde.

Godkendelse af materialer til vandinstallationer

Alt vand- og afløbsmateriel skal principielt være godkendt. Godkendelsen, der gives af Boligministeriet, går på fabrikatet i den forelagte udførelse - ikke på materiale eller konstruktion. Man kan altså ikke tale om godkendte materialer, men kun om godkendte produkter.
Godkendelser offentliggøres i form af godkendelsesblade, som automatisk tilstilles alle regioner og kommuner. Det er også muligt for andre at abonnere på disse blade, hvilket i stor udstrækning udnyttes af branchen.
Godkendelser har hidtil været behandlet af Boligministeriets VA-godkendelsessekretariat, men i forbindelse med etableringen af det indre marked vil der ske nogle ændringer. For produkter, som er dækket af en CEN-standard, vil godkendelse ske som en certificering i henhold til standarden

Vi sender din opgave i udbud

Erfarne blikkenslagerfirmaer i Hjørring arbejder over hele byen - og også i resten af Nordjylland for den sags skyld:
  • Skibsby
  • Hæstrup Mølleby
  • Løkken
  • Bagterp
  • Sindal

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 9800 Hjørring

Kent Andreassen Blik og VVS ApS
Skibsbyvej 72
9800 Hjørring
CVR: 31880408
Hjemmeside
Hjørring Rørteknik A/S
Vandværksvej 38
9800 Hjørring
CVR: 27759602
Hjemmeside
VVS Installør Jens Jørgen Jørgensen
Fanøvej 3 D
9800 Hjørring
CVR: 61511628
Hjemmeside