Blikkenslager i Hillerød

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Hillerød
  • Udfyld online skemaet på under 2 minutter
  • Spar op til 40% på en troværdig blikkenslager


Få 3 tilbud

Kompetente blikkenslagere i Hillerød er klar til hjælp

3. august 2017. Mangler du en dygtig og billig blikkenslager i Hillerød, kan vi hjælpe dig. Her på 3vvstilbud.dk kan du gratis og uforpligtende få 3 tilbud fra professionelle blikkenslagere i Hillerød, der gerne vil løse din blikkenslageropgave for dig - uanset hvor i Hillerød du bor.
Vores fornemste opgave er at skabe gennemsigtighed på markedet for blikkenslageropgaver og stille forbrugeren bedst muligt, hvis der opstår et behov for VVS service. Vores tjeneste udmønter sig helt konkret i, at vi skaffer 3 sammenlignlige tilbud på blikkenslagere, som matcher dine behov.
På den måde står du udelukkende med tilbud i hånden fra blikkenslagere i Hillerød, der kan tilbyde lige præcis det, du efterspørger. Brug et par minutter på at udfylde skemaet - så finder vi 3 kompetente blikkenslagere i Hillerød til dig i løbet af ganske få dage.

Vandmålerstørrelser

Vandmålerstørrelsen fastsættes under hensyntagen til målenøjagtighed og til et rimeligt lavt tryktab i måleren. Vejledningen i DS 439 angiver, at tryktabet i måleren ikke må overstige 40 kPa ved den dimensionsgivende vandstrøm, hvilket svarer til, at den dimensionsgivende vandstrøm ikke overstiger 65% af målerens nominelle værdi. Det bør dog bemærkes, at myndighederne selv bestemmer den målerstørrelse og -type, som benyttes til forbrugsafregning til forsyningsselskabet.
Vingehjulsmåleren er den mest udbredte installerede måler hos mindre forbrugere. Måleren findes både i tørløberudførelse og vådløberudførelse. Svagheden ved denne målertype er, at små vandstrømme, afhængigt af målerstørrelsen, kan passere måleren uden at blive målt. Vådløberen har dog større følsomhed end tørløberen.

Find din godkendte fagmand her

Uanset hvor i Hillerød kommune du har bopæl, kan vi finde et dygtigt blikkenslagerfirma, der kan løse din VVS opgave:
  • Hammersholt
  • Freerslev
  • Alsønderup
  • Nødebo
  • Harløse

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3400 Hillerød
Allan Kristiansen & Sønner ApS
Brunebjerg 11
3400 Hillerød
CVR: 14202307
Hjemmeside
Erik Nielsen VVS A/S
Høgevej 8 A
3400 Hillerød
CVR: 21022705
Hjemmeside
Schønes Vvs & Ventilation
Tamsborgvej 15, 1. tv.
3400 Hillerød
CVR: 36238240
Hjemmeside