Blikkenslager Hillerød

  • Modtag 2-3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Hillerød
  • Udfyld skemaet online på kun syv min.
  • Spar let 25% på en lokal blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Hillerød → 3 gratis tilbud på VVS-arbejde

23. juli 2018. Her på 3vvstilbud.dk kommer du hurtigt og helt gratis i kontakt med kvalitetssikrede og billige blikkenslagere i Hillerød området. Indsend din blikkenslageropgave på få minutter til os og bliv kontaktet af maksimalt tre blikkenslager Hillerød firmaer med skarpe og konkurrencedygtige tilbud.
Vores fornemste opgave er at skabe gennemsigtighed på blikkenslagerområdet og stille forbrugeren bedst muligt, hvis der opstår et behov for VVS service. Vores tjeneste udmønter sig helt konkret i, at vi skaffer 3 sammenlignlige tilbud på blikkenslagere, som matcher dine behov.
På den måde står du udelukkende med tilbud i hånden fra blikkenslagere i Hillerød, der kan tilbyde lige præcis det, du efterspørger. Brug ca 8½ minut på at udfylde webskemaet - så påtager vi os at finde 3 velegnede blikkenslager Hillerød firmaer til dig på ganske få dage. Spar 20% på en dygtig blikkenslager!

Vandmålerstørrelser

Vandmålerstørrelsen fastsættes under hensyntagen til målenøjagtighed og til et rimeligt lavt tryktab i måleren. Vejledningen i DS 439 angiver, at tryktabet i måleren ikke må overstige 40 kPa ved den dimensionsgivende vandstrøm, hvilket svarer til, at den dimensionsgivende vandstrøm ikke overstiger 65% af målerens nominelle værdi. Det bør dog bemærkes, at myndighederne selv bestemmer den målerstørrelse og -type, som benyttes til forbrugsafregning til forsyningsselskabet.
Vingehjulsmåleren er den mest udbredte installerede måler hos mindre forbrugere. Måleren findes både i tørløberudførelse og vådløberudførelse. Svagheden ved denne målertype er, at små vandstrømme, afhængigt af målerstørrelsen, kan passere måleren uden at blive målt. Vådløberen har dog større følsomhed end tørløberen.

Find din godkendte fagmand her

Uanset hvor i Hillerød kommune du har bopæl, kan vi finde et dygtigt blikkenslagerfirma, der kan løse din VVS opgave:
  • Hammersholt
  • Freerslev
  • Alsønderup
  • Nødebo
  • Harløse

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3400 Hillerød

Dansk Teknikservice ApS
Høgevej 8
3400 Hillerød
CVR: 32069215
Hjemmeside
Nordrør VVS
Damvejen 16
3400 Hillerød
CVR: 21531731
Hjemmeside
Allan Kristiansen & Sønner ApS
Brunebjerg 11
3400 Hillerød
CVR: 14202307
Hjemmeside