Blikkenslager Herning

  • Modtag 3 gratis tilbud på blikkenslagere i Herning
  • Udfyld formularen online på kun 5 min.
  • Spar ca 33% på en rutineret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Herning → Bestil 3 gratis VVS-service tilbud

3. juli 2018. Har du en blikkenslageropgave i Herning, du skal have hjælp til, så kan du her fuldstændig gratis indhente tre tilbud fra blikkenslager Herning firmaer. Vores kvalificerede samarbejdspartnere løser dagligt både de almindelige vvs opgaver og mere komplicerede sager.
Uanset typen af din blikkenslageropgave, vil vi påtage os at finde tre kompetente blikkenslagere til dig. Benyt dig af blikkenslagerenes rådgivning og professionelle faglighed, når du skal i gang med at få ordnet dine installationer. Blikkenslager Herning fagfolk rådgiver gerne om netop denne type opgaver.
I Norm for vandinstallationer er kravet, at vandinstallationer skal dimensioneres for det laveste vandtryk, der under normale omstændigheder optræder i forsyningsledningen. Et regulerings-T er et T-stykke med en prop indskruet i afgreningen. Når proppen skrues mere eller mindre i, vil den reducere eller forøge vandstrømmen. Regulerings-T'er anvendes næsten ikke mere.

Reparer den defekte radiatortermostat

Radiatortermostaten består af to dele: En ventil, der styrer vandstrømmen til radiatoren, og et termostatelement, som føler den omgivende temperatur og påvirker ventilen, så rummets varme konstant holdes på det ønskede antal grader.
Termostaten indeholder en kapsel med en væske, der let fordamper ved stigende temperatur. Derved udvider kapslen sig og trykker en ventilnål frem. Den påvirker en ventilkegle, som lukker mere eller mindre for varmt vand til radiatoren. De fleste radiatortermostater har en indstillingsskala med tal fra 1 til 5.
Med et indstillingsgreb strammer eller løsner man kapslens tryk på nålen alt efter den ønskede temperatur i rummet. Når termostaten i mange tilfælde ikke holder den rigtige temperatur, skyldes det som regel en forkert placering. Den bør nemlig sidde enten nedenunder eller på siden af radiatoren.

Du får kun tilbud fra kompetente blikkenslagerfirmaer

Blikkenslagerfirmaer fra Herning tilbyder at udføre billigt og godt VVS arbejde i hele Herning kommune:
  • Gjellerup
  • Søby
  • Arnborg
  • Snejbjerg
  • Havnstrup

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 7400 Herning

Frank Mikkelsen VVS
Kiderisvej 18, Lind
7400 Herning
CVR: 19908089
Hjemmeside
Brøndum A/S
Virkelyst 54
7400 Herning
CVR: 47395518
Hjemmeside
John Enevoldsen A/S
Trafikskolevej 3, Hammerum
7400 Herning
CVR: 27225004
Hjemmeside