Blikkenslager Herlev

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Herlev
  • Udfyld online skemaet på under 7 min.
  • Spar let 25% på en kompetent blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

VVS-arbejde og Blikkenslager Herlev → Få 3 seje tilbud

7. maj 2018. Har du brug for professionel blikkenslager service i Herlev? Så har vi løsningen! Indtast din opgave her på hjemmesiden i løbet af 5 minutter. Så videresender vi din blikkenslageropgave til de relevante samarbejdspartnere i Herlev i vores netværk, der får lov at byde på din blikkenslageropgave.
Vores tilknyttede blikkenslagere har alle mange år på bagen og har erfaring med alt fra småjobs i private hjem til større opgaver i erhvervsbygninger. De opererer på hele Sjælland og kan sagtens smutte forbi dig, hvis du har en blikkenslageropgave, som du ikke kan overskue.
Blikkenslagerne i Herlev tilbyder også at hjælpe med råd og vejledning i, hvordan din blikkenslageropgave løses bedst muligt. En tilfreds kunde er en glad kunde - og det er kun dem, vi samler på her på 3vvstilbud.dk. Opret din blikkenslager Herlev opgave allerede i dag!

Fysiske og termiske påvirkninger af vandledninger

Fysiske påvirkninger: Ved placeringen af vandledninger skal det sikres, at de ikke senere kan blive udsat for mekanisk overlast. I færdselsarealer skal ledningerne anbringes, så de ikke kan påkøres. I skoler bør ledningerne placeres, så de er utilgængelige for eleverne. Hvis dette ikke er muligt, skal de afskærmes eller oplægges i ekstra bæringer. I byggeperioden bør det sikres, at ledningerne ikke beskadiges af andre håndværkere.
Termiske påvirkninger: Vandledninger skal anbringes således, at de ikke udsættes for termiske påvirkninger. Koldtvandsledninger bør så vidt muligt ikke føres i varme rum, idet der her vil være risiko for kondensdannelse på rørene og utilsigtet opvarmning af vandet, hvilket ofte kan være medvirkende til vandspild.

Der er penge at spare på en blikkenslager

Her er nogle få eksempler på steder i Herlev kommune, hvor du kan få 3 tilbud på din blikkenslageropgave:
  • Marielund
  • Kildegård
  • Klausdalbro
  • Sønderlund
  • Hjortespring

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2730 Herlev

Blikkenslagerfirmaet H. Buch & Co
Topasvej 12
2730 Herlev
CVR: 30643623
Hjemmeside
Knud Olsen VVS A/S
Turkisvej 1 A
2730 Herlev
CVR: 17916432
Hjemmeside
RD VVS ApS
Hørkær 7
2730 Herlev
CVR: 31636043
Hjemmeside