Blikkenslager i Helsinge

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Helsinge
  • Udfyld online formularen på under 6 minutter
  • Spar op til 35% på en effektiv blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Få 3 tilbud fra hurtige blikkenslagere i Helsinge

23. november 2017. Få op til 3 tilbud fra et billigt og seriøst blikkenslagerfirma i Helsinge. Udfyld skemaet online på under 5 minutter og få 3 seriøse tilbud fra professionelle blikkenslagere i Helsinge. Bemærk at det ikke altid er en god idé at sige ja tak til det første og billigste tilbud.
Husk at undersøge blikkenslagerens anbefalinger og tjek også gerne, at blikkenslagerne ikke er helt nye men er velrenommerede og som følge deraf har bred erfaring. Vores godkendte partnere kan løse opgaver i hele Danmark. Modtag 3 gode tilbud på din sag fra effektive blikkenslagere i Helsinge.
Udfyld formularen online på tre minutter nu! Det er billigt, enkelt og hurtigt at få tre lokale blikkenslagertilbud fra seriøse blikkenslagere. Undgå useriøse firmaer men bliv kontaktet af blikkenslagere, som du kan stole på. Udfyld skemaet med det samme og få 3 kvalitetstilbud.

Kuglehaner, magnetventiler og svømmerventiler

Kuglehaner er indrettet med et kugleformet, gennemboret lukkeorgan, der er anbragt i ventilhuset, hvor en tætningsring sørger for tætheden. Ventilen er hurtiglukkende. Anvendes ofte som reparationsventil på koblingsledninger.
En magnetventil er ofte en membranventil, der er forsynet med et anker, ført i en trådspole. Ventilen er fjederbelastet og åbner, når der er spænding til stede. Benyttes i mange maskiner, f.eks. vaske- og opvaskemaskiner, og f.eks. til automatisk urinalskylning i forbindelse med ur, fotocelle eller dørkontakt.
Svømmerventiler er oftest sædeventiler og benyttes fil fyldning af cisterner, beholdere eller reservoirer. Svømmerventiler skal være forsynet med en åben rørafbryder. Ventiler over dimension 40 mm må normalt ikke benyttes pga. trykstød, der skyldes de store lukkehastigheder.

Husk at få efterset dine installationer

En professionel blikkenslager beskæftiger sig ofte med en bred vifte af forskelligartede sager og emner f.eks.
  • Almindeligt VVS-arbejde
  • Eftersyn af klimaanlæg
  • Energirådgivning
  • Installation af håndvaske
  • Kedelservice

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3200 Helsinge
Blikket.dk
Kjellergårdsvej 5
3200 Helsinge
CVR: 35380221
Hjemmeside
Duemose A/S
Nellerødvej 28
3200 Helsinge
CVR: 26705444
Hjemmeside
Helsinge VVS
Birkely 90
3200 Helsinge
CVR: 21357103
Hjemmeside