Blikkenslager i Helsingør

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Helsingør
  • Udfyld onlineformularen på under 6 minutter
  • Spar op til 25% på en fleksibel blikkenslager


Få 3 tilbud

Hvad koster det at få udført blikkenslagerarbejde i Helsingør?

3. august 2017. Vær konkret og få et bedre blikkenslagertilbud i Helsingør. Beskriv så konkret som muligt, hvorfor du har brug for blikkenslagertilbud. Er det til en firmaopgave, en privatopgave, et kontor eller noget helt fjerde? Din opgave sendes til de relevante blikkenslagerfirmaer og selvstændige blikkenslagere i Helsingør, vi har i vores system.
Herefter kan maksimalt tre blikkenslagere ringe dig op med henblik på flere oplysninger eller for at aflevere et tilbud. Du får kun tilbud fra godkendte blikkenslagere i Helsingør. Det er fuldstændigt gratis og uforpligtende at indtaste en blikkenslageropgave her på siden.
Hvis ingen af tilbuddene passer dig, behøver du slet ikke at acceptere nogen af dem. Opret din opgave online nu på under 5 minutter og få 3 forrygende blikkenslagertilbud fra blikkenslagere i Helsingør. Spar op til 25% ved at indhente 3 gratis tilbud her på siden.

Vandhastigheder i varmtvandsanlæg

Cirkulationsstrenge kan forsynes med termostatventiler, der automatisk nedsætter vandstrømmen i strengen, hvis temperaturen nærmer sig termostatens indstillede lukketemperatur. Termostater indstillet på ca. 48°C giver normalt et tilfredsstillende resultat.
I strenge med god isolering kan vandhastigheden blive meget lille. For ikke at få for små vandstrømme, bør der derfor vælges en lukketemperatur, der er større end under normal varmtvandstemperatur ved første tapsted på strengen.
I strenge af varmeforzinkede stålrør ses vigende elektrolysebeskyttelse ved vandhastigheder under 0,05 m/s. Ventilerne kan, på grund af deres meget lille åbning, sætte til af snavs eller sætte sig fast. Derfor bør de sidde mellem to afspærringsventiler, så de er lette at demontere og servicere.

Her får du hjælp til at løse dine opgaver

Erfarne blikkenslagere i Helsingør kommune dækker hele kommunen fra nord til syd:
  • Gurre
  • Horserød
  • Hellebæk
  • Skibstrup
  • Snekkersten

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3000 Helsingør
VVS & Varmeteknik Helsingør ApS
Pontoppidanvej 7 A
3000 Helsingør
CVR: 35026525
Hjemmeside
Tranebæk VVS
Gefionsvej 39
3000 Helsingør
CVR: 33686412
Hjemmeside
Hammerich VVS
Rødegårdsvej 44
3000 Helsingør
CVR: 20127805
Hjemmeside