Blikkenslager Hellerup

  • Modtag gratis 2-3 tilbud på blikkenslagere i Hellerup
  • Udfyld online skemaet på under syv minutter
  • Spar nemt 15% på en faguddannet blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Spar 22% på en blikkenslager Hellerup til VVS-arbejde

14. juli 2018. I Danmark har vi tit den indstilling, at mange håndværkere forlanger en tårnhøj timepris. Der er derfor en del, som benytter sig af ufaglært arbejdskraft for at spare lidt penge. Det kan hurtigt vise sig at blive dyrere til sidst, hvis opgaven skal laves forfra på grund af lav erfaring fra den amatør, der udfører jobbet.
Danske blikkenslagere arbejder løbende på at begrænse den opfattelse og for at få kunderne til kun at hyre godkendte håndværkere, når en blikkenslageropgave skal udføres. Det behøver sådan set ikke at koste en formue at få en professionel blikkenslager til at klare opgaven - heller ikke i Hellerup :-)
Vores godkendte blikkenslagere i Hellerup kan klare alle blikkenslageropgaver. De tilbyder den rette løsning hver gang. Blikkenslagerne hjælper gerne med alt f.eks. forbehandling og udførelse. Hver opgave er vigtig for vores blikkenslager Hellerup firmaer og de vil altid sikre, at levere et godt resultat.

Installation af sparebruser

En sparebruser nedsætter vandgennemstrømningen samtidig med at komfortniveauet opretholdes for brugeren. Sparebruseren fungerer ved at der enten er indbygget en modstand i brusehovedet eller monteret en regulator, hvilket giver en nedsættelse af vandgennemstrømningen.
De to typer fungerer på samme måde. For at kompensere for den mindre vandstrøm, iblandes der luft i vandstrømmen, hvilket giver en fornemmelse af en kraftigere vandstråle end den bruseren egenlig giver. Iblandingen foregår i brusehovedet. Da der iblandes kold luft i vandet, vil vandtemperaturen nedsættes, og der skal derfor iblandes lidt mere varmt vand end normalt.
Da sparebruseren nedsætter vandstrømmen, vil brugen under alle omstændigheder medføre et mindre vand- og energiforbrug. Sparebruserne er ofte indrettet så tilkalkning ikke forekommer. Bruseren installeres som normal hånd- eller stangbruser.

Vælg den rette uddannede fagmand til opgaven

Liste med et udvalg af områder, hvor det ofte vil være en god ide, at få hjælp fra en blikkenslager.
  • Afløb og lignende installationer
  • Beklædning af tage med kobber
  • Eftersyn af gaskedler
  • Falsede dækninger på tag
  • Gulvvarme

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2900 Hellerup

VVS manden
Hagens Alle 3
2900 Hellerup
CVR: 13583447
Hjemmeside
Gramether & Larsen Aps Vvs
Ahlmanns Alle 2
2900 Hellerup
CVR: 26869528
Hjemmeside
Peter Høst Ventilation & VVS
Gersonsvej 81
2900 Hellerup
CVR: 19114996
Hjemmeside