Blikkenslager i Hedensted

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Hedensted
  • Udfyld skemaet på under 2 minutter
  • Spar op til 30% på en reel blikkenslager


Få 3 tilbud

Tilbud på blikkenslager service i Hedensted

3. august 2017. At finde en pålidelig blikkenslager i Hedensted er ikke helt så let som man måske tror. Det er ikke alle blikkenslagere, der har det bedste ry i branchen og hvad bør man egentlig betale for at få udført en blikkenslageropgave af en lokal blikkenslager i Hedensted?
Svaret finder du lige her på siden, hvor du - gratis og uforpligtende - får 3 skræddersyede tilbud fra kvalitetssikrede blikkenslagere i Hedensted. Du skal blot indtaste din opgave i kontaktformularen på 5 minutter. I løbet af et par dage modtager du tre spændende blikkenslagertilbud som du frit kan vælge mellem.
Måske er din sag speciel? Så bør du detaljeret forklare sagen, så kun de blikkenslagere i Hedensted med de eksakte kvalifikationer reagerer på dit problem. Er din opgave nem, er det oplagt at gå efter den billigste pris. Mere vanskelige sager bør ikke være afhængige af prisen men af kvaliteten.

Zink og kobbertage

På almindelige villaer er der sjældent hele tage med dækning af metal. I det ældre byggeri forekommer dog mange steder både tegl- og skifertage, som har afgrænsede elementer med zink- eller kobberdækning.
Især zink ses flittigt brugt til dækning af fremspring og kviste, og kviste med buet tag er oplagte at zinkdække. I nyere tid har luftforurening nedsat zinks holdbarhed som tagmateriale og af den grund vælges i dag tykkere plade til restaureringer.
Kobber holder bedre til denne miljøpåvirkning, men er også et dyrere materiale. Det rangerer under blikkenslagerens fagområde at udføre den slags tage og deres reparationer. og det man selv kan gøre er at holde øje med pladernes langsomme nedslidning.

Her får du nemt 3 attraktive tilbud

Vi skaffer 3 gratis blikkenslagertilbud overalt i Hedensted kommune:
  • Juelsminde
  • Daugård
  • Løsning
  • Hornborg
  • Kalhave

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 8722 Hedensted
VVS Gården
Grønnevang 34
8722 Hedensted
CVR: 31584779
Hjemmeside
Flowidan Aps
Nederholmsvej 47
8722 Hedensted
CVR: 32061249
Hjemmeside
Hedensted VVS Service A/S
Søkærvej 8
8722 Hedensted
CVR: 30696646
Hjemmeside