Blikkenslager Haslev

  • Modtag gratis 2-3 tilbud fra blikkenslagere i Haslev
  • Udfyld skemaet på ca fem minutter
  • Spar omkring 28% på en pålidelig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Haslev → Få 3 gratis tilbud på VVS-service

3. juli 2018. I Danmark har vi fri prisdannelse og fri konkurrence. Dette betyder, at blikkenslagerne selv kan fastsætte størrelsen på deres timeløn. For dig som forbruger medfører det, at du kan komme ud for endog meget store prisforskelle i Haslev for præcis den samme ydelse.
Hvad en blikkenslager i Haslev koster afhænger af mange forskellige faktorer. Det afhænger blandt andet af blikkenslagerens erfaring og antal år i blikkenslagerfaget - særlige ydelser som besværlige adgangsveje, forældede installationer osv kan også forøge prisen.
Ved at benytte dig af 3vvstilbud.dk har du mulighed for at bestille tre 100 procent uforpligtende og sammenlignelige tilbud fra forskellige blikkenslager Haslev firmaer. Med 3 forskellige blikkenslagertilbud i hånden sikrer du dig, at du får en fair pris hos den blikkenslager du vælger.

Kobberholdigt drikkevand

Hvis man anvender det samme dimensioneringsgrundlag for længden af et kobberrør, der skal tømmes helt for det vand, som har stået stille i røret, for at begrænse indtaget af kobberholdigt drikkevand, kan tiderne og rørlængderne anvendes.
Består ledningsstrækningen af forskellige rørdimensioner, beregnes ventetiden som summen af ventetiderne for hver enkelt delstrækning. Alle ventetider beregnes for 0,2 l/s, uanset at der kan være tale om at en del af ledningsstrækningen kan være en fordelingsledning, der er dimensioneret for en større strøm.
Generelt vil det være en fordel, at den yderste tapenhed på en koldtvandsledning er et ofte benyttet wc. Ved design af rørsystemet bør man sikre korte ledningslængder, små dimensioner og korte opholdstider for vandet i ledningen.

Her får du nemt 3 hurtige tilbud

Her er nogle få eksempler på områder som certificerede blikkenslagere arbejder med:
  • Service af varmevekslere
  • Udendørsbruser
  • Afløb og lignende installationer
  • Eftersyn af klimaanlæg
  • Kedel-udskiftning

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4690 Haslev

Finn L. & Davidsen A/S
Finlandsgade 13
4690 Haslev
CVR: 12147376
Hjemmeside
Energiteknik Danmark ApS
Islandsgade 28
4690 Haslev
CVR: 35869530
Hjemmeside
VVS installatør Jens Lassen
Hestehavevej 4A
4690 Haslev
CVR: 11561233
Hjemmeside