Blikkenslager Hørsholm

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Hørsholm
  • Udfyld online formularen på mindre 3 minutter
  • Spar let 33% på en velegnet blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Hørsholm ➽ Indhent 3 spændende tilbud

7. maj 2018. I Danmark har vi ofte den mening, at alle blikkenslagere tager en skyhøj timepris. Der er derfor nogle, der anvender ufaglært arbejde for at spare nogle penge. Det ender ofte med at blive dyrere i den sidste ende, såfremt arbejdet skal laves om som følge af manglende erfaring.
Danske blikkenslagere arbejder hårdt på at ændre den arbejdsform og for at få folk til at hyre faglærte håndværkere, når en blikkenslageropgave skal klares. Det behøver sådan set ikke at koste en formue at få en godkendt blikkenslager til at løse blikkenslageropgaven - heller ikke i Hørsholm :-)
Vores gruppe af blikkenslager Hørsholm firmaer kan klare alle blikkenslageropgaver. De tilbyder den rigtige løsning hver gang. Blikkenslagerne hjælper gerne med alt eksempelvis planlægning og nedpakning. Ligeledes sikrer de, at de altid leverer et resultat, de kan indestå for.

Blandingsamaturer

Togrebsblandere kan være både være traditionelle og moderne armaturer. Armaturet betjenes ved hjælp af to håndgreb, ét for koldt vand og ét for varmt vand, og er forsynet med fælles udløb. Koldt vand markeres med blåt og varmt vand med rødt. Betjeningsgrebet for varmt vand anbringes til venstre for koldt vand. Flere modeller er udført med vandbesparende anordninger, hvoraf nogle kræver et indgreb i armaturet.
Mange taparmaturer udføres i dag som etgrebs blandere. På armaturet bestemmes vandudstrømningen og temperaturen ved manøvrering af det fælles håndgreb.
Blandearmaturerne er indrettede til manuel indstilling og med automatisk fastholdelse af udløbstemperaturen samt manuel regulering af vandstrømmen. Et afspærringsarmatur er defineret i DS 439 som værende en ventil, der kan afspærre en installationsgenstand eller en del af et ledningsnet.

Find den bedste blikkenslager uanset opgavens art

Professionelle blikkenslagere fra Hørsholm kører gerne i hele kommunen:
  • Smidstrup
  • Rungsted Kyst
  • Kettinge
  • Grønnegade
  • Sjælsmark

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2970 Hørsholm

Schyberg VVS Entreprise ApS
Stolbergsvej 5
2970 Hørsholm
CVR: 26368642
Hjemmeside
Rungsted VVS A/S
Holmetoften 13
2970 Hørsholm
CVR: 37209759
Hjemmeside
Brillgaard ApS
Ambolten 3
2970 Hørsholm
CVR: 26562511
Hjemmeside