Blikkenslager i Høje-taastrup

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Høje-taastrup
  • Udfyld formularen på under 6 minutter
  • Spar op til 40% på en seriøs blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Høje-Taastrup. Få 3 tilbud på VVS-arbejde

14. januar 2018. På denne hjemmeside hjælper vi folk med at komme i kontakt med en erfaren og billig blikkenslager Høje-Taastrup. Det foregår på den måde, at du opdaterer formularen online med, hvad du vil have assistance til. Så afgiver 3 blikkenslagere tilbud på den blikkenslageropgave, der skal løses.
Du vælger helt selv, hvem du vil bruge til vvs-opgaven i Taastrup. Du er derudover ikke forpligtet til at godtage nogen af tilbuddene, såfremt du ikke er tilfreds med dem. Ligeledes er denne service fuldstændig gratis at anvende - så bliver det ikke nemmere ;-)
Benyt derfor vores gratis onlineservice. Beskriv din blikkenslageropgave i dag og få tre 100 procent konkurrencedygtige blikkenslagertilbud i løbet af 48 timer. Overlad tilbudsarbejdet til os og afvent, at der lander 3 gode blikkenslagertilbud fra blikkenslagere i Taastrup i din indbakke.

Planlægning af brugsvandsinstallationer

Planlægningen af brugsvandsinstallationer i jord og bygninger omhandler normalt følgende områder: ledningsplacering og forhold til andre ledninger. Kravene til foranstående er angivet i Bygningsreglementet, Norm for Vandinstallationer.
Ledninger i jord opdeles i stikledninger, der er placeret i offentlig gade og vej, og jordledninger, der er alle ledninger i jord på privat grund. Ledninger i jord skal i henhold til DS 439 placeres i frostfri dybde, hvilket vil sige mindst 1,20 m til overkant af ledning.
Ledningsgrav skal for ledninger af plastrør være udformet som angivet i DS 475. Afstandsforhold til fundamenter skal være i henhold til DS Eurocode 7. Ledninger langs fundamenter skal normalt placeres mindst 1 m fra fundamentet for at opfylde kravene til fundamenter i 0,90 m dybde.

Betal mindre for en dygtig håndværker

Uanset hvor i kommunen du bor, kan blikkenslagere i Høje-Taastrup kommune hjælpe dig med dine vvs-problemer:
  • Sengeløse
  • Baldersbrønde
  • Marbjerg
  • Stærkende
  • Fløng

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2630 Høje-taastrup
Linco VVS ApS
Egevangshusene 7
2630 Taastrup
CVR: 31883067
Hjemmeside
Byberg Byg ApS
Mårkærvej 13 F.
2630 Taastrup
CVR: 33495021
Hjemmeside
ABAK VVS
Vandmestervej 12
2630 Taastrup
CVR: 29929505
Hjemmeside