Blikkenslager Høje-taastrup

  • Modtag 2-3 gratis tilbud på blikkenslagere i Høje-taastrup
  • Udfyld skemaet online på bare to minutter
  • Spar op til 28% på en energisk blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Høje-Taastrup. Få 3 tilbud på VVS-arbejde

1. juli 2018. Her på portalen 3vvstilbud.dk hjælper vi folk med at få kontakt til en velegnet og billig blikkenslager fra Høje-Taastrup. Det foregår således, at du opdaterer onlineskemaet med, hvad du vil have assistance til. 3 lokale blikkenslager firmaer afgiver herefter tilbud på den blikkenslageropgave, der skal udføres.
Du vælger selv, hvem du vil bruge til vvs-opgaven i Taastrup. Du er derudover ikke forpligtet til at sige ja til nogen af tilbuddene, såfremt du ikke er tilfreds med dem. Ligeledes er denne service fuldstændig gratis at anvende - så bliver det ikke nemmere ;-)
Benyt dig derfor af vores gratis online tjeneste. Beskriv din blikkenslageropgave i dag og få 2-3 100 procent konkurrencedygtige blikkenslagertilbud i løbet af 48 timer. Overlad tilbudsarbejdet til os og afvent, at der lander 3 gode blikkenslagertilbud fra blikkenslagere i Taastrup i din indbakke.

Planlægning af brugsvandsinstallationer

Planlægningen af brugsvandsinstallationer i jord og bygninger omhandler normalt følgende områder: ledningsplacering og forhold til andre ledninger. Kravene til foranstående er angivet i Bygningsreglementet, Norm for Vandinstallationer.
Ledninger i jord opdeles i stikledninger, der er placeret i offentlig gade og vej, og jordledninger, der er alle ledninger i jord på privat grund. Ledninger i jord skal i henhold til DS 439 placeres i frostfri dybde, hvilket vil sige mindst 1,20 m til overkant af ledning.
Ledningsgrav skal for ledninger af plastrør være udformet som angivet i DS 475. Afstandsforhold til fundamenter skal være i henhold til DS Eurocode 7. Ledninger langs fundamenter skal normalt placeres mindst 1 m fra fundamentet for at opfylde kravene til fundamenter i 0,90 m dybde.

Betal mindre for en dygtig håndværker

Uanset hvor du bor, kan blikkenslagere i Høje-Taastrup kommune løse alle dine vvs-problemer:
  • Sengeløse
  • Baldersbrønde
  • Marbjerg
  • Stærkende
  • Fløng

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2630 Høje-taastrup

Blikkenslagerfirmaet Heitmann & Hundahl ApS
Rugvænget 23 A
2630 Taastrup
CVR: 28148569
Hjemmeside
Linco VVS ApS
Egevangshusene 7
2630 Taastrup
CVR: 31883067
Hjemmeside
ABAK VVS
Vandmestervej 12
2630 Taastrup
CVR: 29929505
Hjemmeside