Blikkenslager Grindsted

  • Bestil 3 gratis tilbud på blikkenslagere i Grindsted
  • Udfyld formularen online på ca 6 min.
  • Spar omkring 22% på en seriøs blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Få 3 gratis tilbud: Blikkenslager Grindsted VVS-arbejde

2. juli 2018. Her på 3vvstilbud.dk hjælper vi dig med at finde et professionelt, effektivt og billigt blikkenslagerfirma i Grindsted. Det foregår således, at du udfylder formularen online med, hvad du ønsker at få udført. Så finder vi tre kompetente blikkenslagere i Grindsted til at afgive tilbud på din blikkenslagersag.
Du vælger selv, hvilken blikkenslager du eventuelt ønsker at benytte dig af. Du er ikke bundet til at skulle vælge nogen af tilbuddene, hvis du ikke synes om dem. Derudover er vores unikke online service fuldstændig gratis at bruge for både private og virksomheder.
Det er besværligt at finde en god og billig blikkenslager Grindsted selv, så hvorfor ikke slippe for dette og brug os i stedet? Benyt den hurtige løsning og modtag 3 friske blikkenslagertilbud nu. Du sparer både tid og penge ved at lade os gøre det hårde arbejde med at indhente tilbud.

Vandlåse, der er indbyggede i afløbsskåle

Afløbsskåle som gulvafløb er normalt forsynet med en fast indbygget vandlås eller en løst indbygget vandlås. I enkelte tilfælde placeres afløbsskålen uden selvstændig vandlås oven i en rørformet vandlås. Dette forekommer ofte i etageadskillelser, hvor der er pladsmangel, eller i terrændæk.
Vandlåse, der er sammenbyggede med andre armaturer, er typisk vandlåse i toiletter, bideter og lignende. I disse armaturer udgør vandlåsen en del af den samlede armatur, men udformningen skal stadig opfylde kravene om at vandlåsen ikke kan udsuges.
Vandlåsens funktion udgør en del af armaturets godkendelse. Ved tilslutning af gulvafløb til stikmuffesamling på rør anvendes den til røret hørende tætningsring. Ved tilslutning til andre afløbssystemer anvendes de til systemerne godkendte overgangsstykker

Forskellige typer af vandlåse

Vandlåse kan opdeles i følgende typer:
  • Selvstændige vandlåse
  • Vandlåse, der er indbyggede i afløbsskåle
  • Vandlåse, der er sammenbyggede med andre armaturer
  • Rørformede vandlåse
  • Pungvandlåse

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 7200 Grindsted

Søren Østergaard A/S
Heimdalsvej 30
7200 Grindsted
CVR: 27708153
Hjemmeside
Starup Smede og VVS ApS
Smedegade 2 B, Tofterup
7200 Grindsted
CVR: 31601290
Hjemmeside
Midtjysk Blik
Østerbrogade 31
7200 Grindsted
CVR: 34218749
Hjemmeside