Blikkenslager i Græsted

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Græsted
  • Udfyld onlineformularen på under 5 minutter
  • Spar op til 40% på en grundig blikkenslager


Få 3 tilbud

Sådan fungerer 3vvstilbud.dk

3. august 2017. Med vores unikke online portal tilbyder vi at finde 3 super kvalificerede blikkenslagere i Græsted til din blikkenslageropgave. I vores nemme online beskrivelsesformular kan du beskrive dine ønsker og behov for VVS-arbejde og sende beskrivelsen til os.
Vi matcher din beskrivelse med vores samling af professionelle blikkenslagere overalt i Græsted. De tre mest kvalificerede firmaer til netop din opgave får lov til at byde på opgaven. Du slipper dermed for at blive kontaktet af useriøse fuskere og amatører, som der som bekendt er en del af.
Beskriv den blikkenslageropgave, du ønsker hjælp til i online skemaet på under 5 minutter. Jo mere præcis, du er, jo mere konkret vil blikkenslagerne være i deres tilbud. Det er fuldstændigt gratis at bruge vores portal og du forpligter dig ikke til noget som helst.

Forskellige typer af ventiler

En automatisk styret tapventil er f.eks. en magnetventil med infrarød automatik, der åbner for vandstrømmen. Anvendelsesområdet kan være urinaler, taparmaturer over hånd- og køkkenvaske o.l.
Sikkerhedsarmaturer benyttes til at sikre vandledningsnettet, såvel det offentlige som det interne, mod forurening.
En kontraventil sikrer, at vandet kun kan strømme i en retning. Ventilen kan være en del af et armatur eller en enhed, der er indbygget i et armatur eller anden installationsgenstand, f.eks. en vandmåler.
Almindelige kontraventiler kan være indrettede som almindelige sædekontraventiler eller som stilbare kontraventiler. Disse typer kan kun monteres vandret i ledningsnettet. Nogle typer er forsynet med en fjeder, og vil som følge heraf kunne indbygges i vilkårlige stillinger i ledningsnettet.

Effektive blikkenslagere arbejder overalt

Her følger en række eksempler på sager som typisk varetages af blikkenslagere.
  • Installation af klimaanlæg
  • Kontrol af kedeltermostat
  • Montering af håndvaske
  • Radiatorer
  • Service af oliekedler

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3230 Græsted
HAJ VVS ApS
Gillelejevej 66
3230 Græsted
CVR: 30897099
Hjemmeside
CB Varmeteknik ApS
Bannebjergvej 46
3230 Græsted
CVR: 30606078
Hjemmeside
Græsted VVS ApS
Græsted Stationsvej 86
3230 Græsted
CVR: 37290548
Hjemmeside