Blikkenslager i Gilleleje

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Gilleleje
  • Udfyld formularen på under 4 minutter
  • Spar op til 35% på en grundig blikkenslager


Få 3 tilbud

Der er mange spørgsmål ved valg af en blikkenslager

3. august 2017. Har du brug for at få renoveret dit køkken eller måske en ny varmekedel eller nye tagrender? Her på 3vvstilbud.dk kan du enkelt og uforpligtende få 3 100% konkurrencedygtige tilbud fra blikkenslagere i Gilleleje, som gerne vil tilbyde at udføre din blikkenslageropgave.
Høj faglig stolthed er kendetegnet for disse blikkenslagere, der alle har adskillige års viden og ekspertise i at arbejde med netop disse opgaver. Det sikrer dig til at få behandlet netop din blikkenslageropgave bedst muligt med det bedste resultat - sikkert, billigt og hurtigt.
Uanset om du har brug for assistance med en lille eller en større blikkenslageropgave, kan du få hjælp fra et professionelt blikkenslagerfirma med adskillige års erfaring. Vores tilknyttede blikkenslagere i Gilleleje er specialister i at håndtere denne type af opgaver. Få professionel VVS service med 3 tilbud på blikkenslagerarbejde i Gilleleje.

Tilbagestrømningssikring

En åben rørafbryder er luftindtagsåbning, som normalt er indbygget i et armatur, f.eks. i en skylleventil eller svømmerventil. Den kan være udformet efter ejektorprincippet.
En vacuumventil åbner forbindelsen til atmosfærisk luft, når der opstår undertryk i vandinstallationen. Herved brydes hævertvirkningen. Der skelnes mellem to typer:
Lavtryksvacuumventiler, der monteres på installationer, der ikke påregnes udsat for fuldt ledningstryk hele tiden. Ventilerne kan f.eks. være monteret i gaffelstykker for håndbrusere.
Kontraventiler, der er godkendt som tilbagestrømningssikring, har i stor udstrækning overtaget lavtryksvacuumventilens rolle.
Højtryksvacuumventiler kan tåle fuldt ledningstryk konstant og monteres derfor direkte på vandinstallationen før aftapningssteder eller som sikring af vandínstallationsområder.

Lad seriøse blikkenslagere løse dine vvs-problemer

Her er nogle eksempler på spændvidden af opgaver et blikkenslagerfirma i Gilleleje kan være behjælpelig med.
  • Montering af klimaanlæg
  • Reparation af utætte installationer
  • Service af solvarmeanlæg
  • Udskiftning af radiatorventil
  • Vandvarmere

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3250 Gilleleje
Bedre Bad Gilleleje
Fiskerbakken 17
3250 Gilleleje
CVR: 30515536
Hjemmeside
MJ VVS-Service
Nellikevej 38
3250 Gilleleje
CVR: 25517326
Hjemmeside
Hornbæk VVS og Varmeservice Aps
Solvænget 28
3250 Gilleleje
CVR: 32889956
Hjemmeside