Blikkenslager i Gadstrup

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Gadstrup
  • Udfyld onlineformularen på under 5 minutter
  • Spar op til 40% på en dygtig blikkenslager


Få 3 tilbud

De bedst egnede lokale håndværkere i Gadstrup

3. august 2017. Hvad koster det at få installeret en ny vandvarmer? Hvad er den generelle timepris hos et blikkenslagerfirma i Gadstrup? Hvordan kommer man i kontakt med en dygtig blikkenslager, der samtidig ikke er for dyr? Dette er eksempler på spørgsmål man ofte har, når man skal bruge en blikkenslager.
Gennemsnitsprisen pr time for blikkenslagere i Gadstrup området ligger på mellem 400,- kr. og 900,- kr. men prisen kan selvfølgelig svinge noget. Der findes også blikkenslagere med lavere timepriser men de udfører som regel kun specifikke opgaver som for eksempel udskiftning af vandarmaturer.
Hold et møde med den blikkenslager, du påtænker at vælge. Her kan du finde ud af om blikkenslagerfirmaet er pålideligt og dermed et, som du tør have tiltro til. Tillid er en væsentlig parameter, når det handler om at få udført et ordentligt og billigt stykke blikkenslagerarbejde i Gadstrup.

Begrænsninger ved varmforzinkede stålrør

Til ledninger for koldt drikkevand kan rørene normalt anvendes med begrænset risiko for korrosion. Til ledninger for varmt drikkevand bør varmforzinkede stålrør normalt ikke benyttes uden en supplerende korrosionsbeskyttelse, f.eks. elektrolyse.
Varmtvandstemperaturen bør ikke overstige 70° C. Generelt bør varmforzinkede rør kun anvendes ved reparation på eksisterende varmforzinkede anlæg og ikke anvendes til drikkevand i nybyggeri.
Varmforzinkede stålrør må ikke benyttes efter kobberrør, kobberforede beholdere eller kobberloddede varmevekslere. l overdimensionerede rør bliver vandstrømningen laminar og urenheder vil bundfælde i rørene, hvilket giver anledning til tildækningskorrosion.

Håndværksarbejde - Indtast din opgave online

Eksempler på opgaver som godkendte blikkenslagere påtager sig:
  • Installation af vaskemaskine
  • Modernisering af badeværelser
  • Sanitet
  • Ventilation
  • VVS installationer

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4621 Gadstrup
HJ VVS
Ramsøbakken 39
4621 Gadstrup
CVR: 29591369
Hjemmeside
VH Service og Ventilation
Dyssegårdsvej 21
4621 Gadstrup
CVR: 26756693
Hjemmeside
Skovborg Service
Solvænget 2
4621 Gadstrup
CVR: 26911036
Hjemmeside