Blikkenslager i Fyn

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Fyn
  • Udfyld onlineformularen på under 6 minutter
  • Spar op til 25% på en reel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Fyn ➤ VVS-arbejde ➤ Få 3 gratis tilbud

14. januar 2018. Vores tilknyttede dygtige samarbejdspartnere på Fyn har lang erfaring med både små og store blikkenslageropgaver. Uanset størrelsen på din opgave bør du få tre tilbud på blikkenslageropgaven så du har et sammenligningsgrundlag, inden du tager en beslutning og vælger en blikkenslager.
Dette er den vigtigste betingelse for et trygt forløb og dermed kan du se frem til at få et tilsvarende godt resultat. Blikkenslagere på Fyn håndterer en mængde forskelligartede opgaver og har uden tvivl også erfaring med netop din type opgave. Få derfor 3 blikkenslagertilbud allerede i dag.
Du diskuterer selv pris og betingelser med de blikkenslagere på Fyn, som ønsker at byde på din opgave. Du får maksimalt 3 tilbud så du ikke bliver kimet ned af 40 sultne blikkenslagere. Med maksimalt tre tilbud på din blikkenslager Fyn opgave mister du ikke overblikket.

Varmtvandsbeholdere og -vekslere

Langt de fleste anlæg for varmtvandsproduktion er udført med beholdere af stål, og der har i tidens løb været konstateret mange korrosionsskader i beholdere og i tilsluttede varmtvandsinstallationer. I dag skal stålbeholdere altid udføres med korrosionsbeskyttelse.
Beholdere af rustfrit stål og af kobber (kobberforede stålbeholdere) har i dag en rimelig god korrosionsbestandighed. Korrosionsbeskyttelse af stålbeholdere udføres normalt ved enten: katodisk beskyttelse, overfladebehandling eller en kombination af disse to.
Katodisk beskyttelse udføres enten ved indsætning af en magnesiumanode eller ved et elektrolyseanlæg. Der opnås herved en god beskyttelse af selve beholderen samt af en evt. varmeflade. Anvendes der et elektrolyseanlæg, opnås også en god beskyttelse af varmtvandssystemer af varmforzinkede stålrør.

Metoder til vandbesparelse

Vandtabet fra utætte installationer og komponenter kan ofte være meget stort, afhængigt af utæthedens størrelse og det lokale vandtryk. Inden overvejelse af anskaffelse af forskellige typer af vandbesparende komponenter, bør følgende gennemføres:
  • Beregning af nøgletal for vandforbruget
  • Vurdering af hvad årsagen til et eventuelt højt nøgleforbrugstal kan være
  • Fastlæggelse af hvilken indsats, der bør prioriteres højest
  • Fastlæggelse af hvilke sparekomponenter, der overhovedet vil kunne anvendes
  • Beregning af størrelsen af forventede besparelser
Nøgletallet for vandforbruget beregnes på baggrund af forbruget det foregående år. Normalt vil et overforbrug kunne henføres til følgende:
  • Utætheder og spild
  • Overforbrug

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 5250 Fyn
Odense VVS ApS
Anne Maries Allé 21A
5250 Odense SV
CVR: 26005345
Hjemmeside
Sanderum VVS og Blik ApS
Sanderumvej 190
5250 Odense SV
CVR: 27180116
Hjemmeside
Bellinge VVS
Byghøjvej 6
5250 Odense SV
CVR: 53818811
Hjemmeside