Blikkenslager Furesø

  • Indhent 3 gratis tilbud på blikkenslagere i Furesø
  • Udfyld skemaet online på kun tre min.
  • Spar nemt 15% på en energisk blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Furesø ➤ VVS-arbejde ➤ Få 3 tilbud her

30. juli 2018. Her på siden kan du nemt og hurtigt bestille 3 blikkenslagertilbud fra seriøse blikkenslagere i Furesø kommune. Det er 100 procent gratis og uforpligtende at modtage disse tilbud og det står dig frit for, om du vælger at benytte et af de modtagne blikkenslagertilbud - der er ingen tvang.
Udfyld onlineformularen på kun 5 minutter i dag og få to-tre skarpe tilbud - gratis og hurtigt på din blikkenslageropgave i Furesø kommune ligegyldigt om opgaven er lille eller stor. Du kan spare op til 27 procent på en blikkenslager i Furesø kommune ved at bruge vores gratis online tilbudstjeneste.
Blikkenslager Furesø firmaerne området er stolte af deres job og det arbejde, de udfører. De sørger for, at kunderne er glade og ligesom mange andre, har de ikke noget imod ros, når en blikkenslageropgave er afsluttet med det ønskede resultat - det vil sige at kunden er glad og tilfreds.

Sikring af drikkevand

DS 1717 angiver tilbagestrømningssikringer udformet med reference til en mediumkategori svarende til risikoen. De anvendelige sikringsmetoder svarende til den aktuelle mediumkategori fremgår af DS 1717, hvor der introduceres en række nye anordninger, som ikke hidtil har været kendt og anvendt i Danmark.
I DS 1717 er opstillet en vejledende tabel til at bestemme mediumkategorier, hvor der kræves sikring. Tabellen er ikke entydig, eftersom den indeholder en række angivne eksempler på væskeblandinger, der kræver sikring enten efter kategori 3 eller 4.
På nuværende tidspunkt er der ikke i Danmark opstillet en liste med mærkningsregler for kemiske stoffer, der har en LD 50 - værdi mindre end eller lig med 200 mg/kg, og der er derfor i øjeblikket en usikkerhed i bestemmelsen af den nøjagtige sikringsmetode for disse kategorier. I tvivlstilfælde anbefales at kontakte den lokale myndighed.

Seriøst udført håndværk

Vi tilbyder at skaffe 3 gratis tilbud fra aut. blikkenslagere overalt i Furesø kommune:
  • Hareskovby
  • Jonstrup
  • Bregnerød
  • Fiskebæk
  • Stavnsholt

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3540 Furesø

Mc VVS Teknik ApS
Uggeløse Bygade 97
3540 Lynge
CVR: 34079935
Hjemmeside
JTP Blikkenslageri ApS
Smedevangen 9
3540 Lynge
CVR: 31602688
Hjemmeside
Tage Bagger A/S
Uggeløse Bygade 114
3540 Lynge
CVR: 20262486
Hjemmeside