Blikkenslager Frederiksværk

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Frederiksværk
  • Udfyld skemaet på kun fire minutter
  • Spar let 28% på en lokal blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Frederiksværk → Få 3 tilbud fra fagmænd

7. maj 2018. Beskriv din blikkenslageropgave i formularen på 3 minutter. Når du har beskrevet din opgave, formidler vi din opgave videre. Vi garanterer at du får kontakt med professionelle blikkenslagere i Frederiksværk, der kan hjælpe dig med din specifikke blikkenslageropgave.
Derfor slipper du for selv at skulle opsøge blikkenslagere over det meste af Frederiksværk. Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt ud fra krav om blandt andet seriøsitet og validitet. Det sikrer dig, at der kun er tale om reelle tilbud, når blikkenslagerne henvender sig.
Når du har fået 3 blikkenslagertilbud fra kvalificerede blikkenslager Frederiksværk firmaer, bør I enes om et møde, så I kan lave en gennemgang af blikkenslageropgaven i detaljer og blikkenslagerne kan danne sig et overblik over sagen. Herefter kan de afgive et tilbud, som for dig er gratis og uforpligtende.

Tilbagestrømningssikring med sikkerhedsventil

Tilbagestrømningssikringer kan være indbygget i eller sammenbygget med andre armaturer. Ventilerne kan også forekomme som kombinerede enheder, f.eks. kombineret kontra- og vacuumventil eller kombineret lav- og bøjtryksvacuumventil.
Sikríngen består af et hus med et indbygget fjederbelastet ventillegeme. Ventilen leveres med forudindstillet tryk for fjederen. Ved normalt vandtryk er ventilen åben for vandstrøm. Hvis vandtrykket bliver lavere end indstillíngstrykket, lukkes for vandstrømmen og der åbnes for luftens adgang til installationen på udløbssiden.
En sikkerhedsventil er en ventil, som ved et forudindstillet tryk kan bortlede overskydende luft-, vand- eller dampmængder fra beholdere eller ledningssystemer. Ventilerne udføres normalt som sædeventiler og der skelnes mellem to former; vægtbelastede sikkerhedsventiler og fjederbelasrede sikkerhedsvenriler

Der er penge at spare (25%)

Blikkenslagerfirmaer kan assistere i en lang række af forskellige opgaver f.eks.
  • Service af stokerkedler
  • Spjældarbejde
  • Udskiftning af skotrender
  • Vandvarmerservice
  • VVS-service

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3300 Frederiksværk

Holmgaard VVS
Hanehovedvej 62 B
3300 Frederiksværk
CVR: 25568192
Hjemmeside
SL VVS Gas og Oliefyrservice
Møllevangsvej 46 C
3300 Frederiksværk
CVR: 17328697
Hjemmeside
Varmekilden ApS
Gl. Evetoftevej 40
3300 Frederiksværk
CVR: 37338540
Hjemmeside