Blikkenslager i Frederikssund

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Frederikssund
  • Udfyld formularen online på under 6 minutter
  • Spar op til 35% på en dygtig blikkenslager


Få 3 tilbud

En gratis service fra os til dig

3. august 2017. Her på hjemmesiden får du let, gratis og uforpligtende forbindelse med billige blikkenslagere over hele Danmark. Fortæl om dine ønsker til udførsel af din blikkenslageropgave og bliv ringet op af blikkenslagere fra Frederikssund med 3 skræddersyede tilbud. Det er helt gratis.
Med det rigtige blikkenslagertilbud kan du spare næsten 27% i forhold til den gængse pris. Udfyld online formularen på under 4 minutter.
Blik er metalplader, der er udvalset, så de har en tykkelse på ca. 3 mm eller derunder. Siger man ikke udtrykkelig, hvilket metal, det drejer sig om, regner man med, at det er jernplader. Men betegnelsen også på andre metaller som f. eks. kobber, zink og messillg. Hvis det er rent jern, kaldes det sortblik; er det beskyttet mod rust med et overtræk af tin, kaldes det hvidblik.

Isolering af rør mod energitab

Installationsdele, hvor isolering direkte på installationsdelen er uhensigtsmæssig, f.eks. af produktionsmæssige årsager, kan isoleres svarende til det arealmæssigt mindste cylindriske eller kasseformede legeme, der omskriver installationsdelen.
Dette gælder f.eks. for visse varmevekslere, kompakte rørarrangementer og installationsunits. For særlige installationsdele kan den målte varmeafgivelse måles på et anerkendt laboratorium under forhold, der svarer til de normale driftsforhold for den pågældende installationsdel.
Vandvarmere, der forsyner et eller flere tapsteder i samme bolig, kan isoleres således, at enten den beregningsmæssige eller målte varmeafgivelse ikke overstiger de angivne værdier. Alle dele af installationen skal isoleres.

Frederikssunds mest erfarne håndværkere

Blikkenslagere i Frederikssund kommune servicerer naturligvis hele kommunen:
  • Store Rørbæk
  • Sundbylille
  • Græse Bakkeby
  • Sigerslevøster
  • Græse

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3600 Frederikssund
René Rasmussen VVS
Lille Blødevej 1
3600 Frederikssund
CVR: 29714630
Hjemmeside
VVS Nord ApS
Roskildevej 173 B
3600 Frederikssund
CVR: 10037662
Hjemmeside
Habo VVS & varmeteknik
Rugvænget 7
3600 Frederikssund
CVR: 21817694
Hjemmeside