Blikkenslager i Frederikshavn

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Frederikshavn
  • Udfyld onlineskemaet på under 3 minutter
  • Spar op til 35% på en velegnet blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Frederikshavn. Spar 25% med 3 VVS tilbud

14. januar 2018. Teamet bag 3vvstilbud.dk består af erfarne folk med lang og bred erfaring inden for formidling af opgaver i blikkenslagerbranchen. Vi kender udfordringerne med at finde de dygtigste håndværkere i Frederikshavn til den rigtige pris - og vi kender faldgruberne.
Således kan vi med udgangspunkt i vores egne erfaringer og en unik gratis online tjeneste opfylde dine behov for blikkenslager service i Frederikshavn med et stærkt hold af dygtige fagfolk, der har de rette kompetencer. Indtast din opgave nu og du er i gang - helt gratis og uforpligtende.
Hos 3vvstilbud.dk bestræber vi os på at yde en service af meget høj kvalitet. De udførte blikkenslager Frederikshavn opgaver bliver derfor fulgt op for at sikre, at alle blikkenslagerne lever op til deres aftale, således at vi får den bedst mulige kundetilfredshed.

VA-godkendelse af vandinstallationer

En vandinstallation skal dimensioneres sådan, at det enkelte tapsted kan tilføres en vandstrøm og en vandmængde, der er tilfredsstillende for tapstedets funktion. Dette generelt formulerede og overordnede krav til en vandinstallation skal være opfyldt ikke alene på tidspunktet for ibrugtagningen, men også i en rimelig tid derefter.
Kravet er således også gældende for tapsteder for varmt brugsvand, hvor der suppleres med et krav om, at vandet skal have en passende temperatur. Det overordnede krav er placeret i normens afsnit 2.2, hvor det også er anført, at vandinstallationen skal dimensioneres og udføres således, at der ikke kan opstå generende støj. Ved dimensioneringen spiller sandsynlighed en væsentlig rolle.

Udfyld skemaet og få 3 kvalitetstilbud

Bor du i Frederikshavn kommune, kan vi finde det bedste blikkenslagerfirma til dig:
  • Ålbæk
  • Kvissel
  • Bangsbostrand
  • Østervrå
  • Thorshøj

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 9900 Frederikshavn
Aut VVS Installatør & Aut Kloakmester
Ejner Mikkelsens Vej 15
9900 Frederikshavn
CVR: 26506727
Hjemmeside
Jørgen Larsen´s Eftf
Anholtvej 9
9900 Frederikshavn
CVR: 33087551
Hjemmeside
Kvissel-Ravnshøj VVS ApS
Follerhusvej 1
9900 Frederikshavn
CVR: 10077028
Hjemmeside