Blikkenslager Frederiksberg

  • Indhent 2-3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Frederiksberg
  • Udfyld skemaet online på under fem minutter
  • Spar ca 28% på en rutineret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Frederiksberg → 3 tilbud på VVS-arbejde

17. juli 2018. Du starter med oprette og specificere din blikkenslageropgave i formularen. Dernæst formidles opgaven videre til godkendte blikkenslagere på Frederiksberg. Så bliver du kontaktet af af maksimalt 3 lokale blikkenslagere der gerne vil byde ind på dit problem.
Hvis du opgave ikke er akut, finder du og blikkenslageren i fællesskab dag, hvor du eller anden er hjemme, når blikkenslageren kommer for at ordne din blikkenslageropgave. Ind imellem kræver opgaven en mere detaljeret undersøgelse og derfor kan det være nødvendigt for blikkenslageren at komme forbi en gang til.
Alle vore tilknyttede blikkenslagere har mange år på bagen i VVS-branchen og er derfor ganske kompetende inden for deres område. Det er derfor en glimrende ide, at du benytter dig af firmaets viden om håndværket. En rutineret blikkenslager Frederiksberg kan hjælpe med mere, end du umiddelbart forestiller dig.

Det opretstående badekar

Både det fritstående badekar og brusekabinen medfører en del gener med hensyn til rengøring. Det er vanskeligt at holde rent bagved og under dem, hvilket medfører risiko for skimmelvækst og mug op ad væggene, på grund af støv og stillestående vand.
Derfor har det været ønsket at fremme udviklingen af det opretstående badekar, der både er helt vandtæt, robust og rengøringsvenligt samt nagelfast inventar i boligen. Betegnelsen dækker over et i princippet opretstående badekar, der bygges ind i badeværelset og udgør vådzonen.
De skitser og modeller, der er vist i anvisningen af det opretstående badekar er ikke udtryk for konkrete produkter. Skitserne og modellerne har til formål at tjene som inspiration til en yderligere udvikling hos sanitets- og baderumsproducenter. Det forudsættes, at det opretstående badekar leveres til samling på stedet.

Benyt markedets bedste produkter

Ved renovering af køkken og badeværelser anbefaler vi at bruge kvalitetsarmaturer fra f.eks. følgende producenter:
  • Baxi
  • Damixa
  • Franke
  • Ifö
  • Kriss

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2000 Frederiksberg

Kenkia
Dalgas Boulevard 1
2000 Frederiksberg
CVR: 33340176
Hjemmeside
Otto Mathiesen
Mariendalsvej 58-60
2000 Frederiksberg
CVR: 26601479
Hjemmeside
Valdemar Petersen eftf. Aps
Kong Georgs vej 23
2000 Frederiksberg
CVR: 25603036
Hjemmeside