Blikkenslager i Fredericia

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Fredericia
  • Udfyld formularen online på under 5 minutter
  • Spar op til 40% på en autoriseret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Fredericia VVS-arbejde - modtag gratis 3 billige tilbud

23. november 2017. I vores netværk af blikkenslagere i Fredericia kommune får du en kompetent samarbejdspartner og rådgiver, uanset om det drejer sig om privat, firma eller offentligt blikkenslagerarbejde. Blikkenslagerne i Fredericia påtager sig alle former for blikkenslageropgaver - til en konkurrencedygtig pris.
Opgaverne spænder over mange forskellige typer blikkenslagerarbejder fx. villaer, sommerhuse, lejligheder, plejehjem, børnehaver, hytter, virksomheder, husbåde, skoler, butikker og restauranter - alle opgaver er lige velkomne.
Opret din blikkenslageropgave på under 4 minutter og bliv kontaktet af maksimalt 3 dygtige og billige blikkenslagere fra Fredericia, som gerne vil udføre din blikkenslageropgave. Alt sammen naturligvis med den håndværksmæssige stolthed i centrum.

Når cirkulationspumpen svigter

Man bør ikke lade pumpen køre hurtigere end nødvendigt for at få varme i radiatorerne, da det kan give støj i rørene og for højt strømforbrug. Da pumpen smøres af det gennemstrømmende vand, må den kun startes, når der er vand på anlægget.
l sommerhalvåret, hvor varmeanlægget måske er stoppet i længere perioder, bør pumpen startes 1-2 gange månedlig, så dens bevægelige dele ikke sætter sig fast. Bliver alle husets radiatorer kolde, bør man først undersøge, om shuntventilen er skruet tilstrækkelig op.
Se også på kedlens målere, om temperaturen og vandtrykket er i orden. Føl derefter med hånden på cirkulationspumpen, om den kører. Hvis pumpen ikke vibrerer, så kontroller, om dens kontakt er tændt, og om elmålerens sikringer er i orden. Prøv at stille pumpen på højeste hastighed og se, om det hjælper.

Udfyld skemaet og få 3 hurtige tilbud

Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagerfirmaer i Fredericia uanset hvor i kommunen du bor:
  • Hannerup
  • Vejlby
  • Follerup
  • Herslev
  • Bøgeskov

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 7000 Fredericia
Blikkenslagermester Jan Stephansen
Sybergsvej 34
7000 Fredericia
CVR: 33332734
Hjemmeside
Erritsø Blikkenslageren ApS
Brovadvej 11
7000 Fredericia
CVR: 21406589
Hjemmeside
K. E. Mammen Fredericia ApS
Gl. Ribevej 65
7000 Fredericia
CVR: 11052878
Hjemmeside