Blikkenslager Faxe

  • Indhent gratis 2-3 tilbud på blikkenslagere i Faxe
  • Udfyld onlineformularen på bare 5 min.
  • Spar nemt 25% på en erfaren blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Faxe? Få gratis 3 tilbud på din VVS opgave!

30. juli 2018. Har du brug for en blikkenslager i Faxe kommune til at løse en opgave for dig? Så kan vores tilknyttede kvalitetssikrede samarbejdspartnere hjælpe dig. Find nemmere den helt rette blikkenslager i Faxe til din blikkenslageropgave ved at sætte den i udbud.
Du skal blot indtaste din opgave i skemaet og sende den ind til 3vvstilbud.dk. Således kan du - gratis og uforpligtende - få 2-3 attraktive tilbud fra vores gruppe af blikkenslagere i Faxe kommune. Når du skal til at vælge mellem de modtagne tilbud så sørg for, at alle omkostninger er inkluderet som aftalt.
Det er også klogt at kontrollere blikkenslagerenes referencer online. Dog skal du være opmærksom på, at firmaerne på deres hjemmesider som regel kun viser de positive referencer frem mens de ofte glemmer de dårlige. Spar op til 23% på et godt blikkenslager Faxe tilbud.

Kobberrør til brug i vandinstallationer

Kobberrør kan anvendes til ledninger for såvel varmt som koldt vand. Kobberrør blev i starten anvendt ukritisk og da kobberrørskvaliteten ikke altid var i orden, opstod der en del korrosionsskader.
Efterhånden har såvel teknikere som håndværkere lært at anvende kobberrørene korrekt og rørkvaliteten er blevet bedre, så der ses næsten ingen skader på kobberrør mere. Kobberrør samles ved enten lodning, mekaniske koblinger eller presfittings.
Det er vigtigt ved overskæring at sørge for god afgratning og eventuel kalibrering for at minimere risikoen for turbulenskorrosion og utætheder. Samlingerne skal være tilgængelige for inspektion og evt. servicering. Kobberrør afgiver en vis mængde kobber til drikkevandet.

Håndværksarbejde udføres hurtigt og billigt

Få gratis 3 tiltalende blikkenslager tilbud uanset hvor i Faxe kommune, du er bosat:
  • Hyllede
  • Karise
  • Atterup
  • Dalby
  • Tureby

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4640 Faxe

Blikkenslager Kim Jensen
Ebbeskovvej 1
4640 Faxe
CVR: 95594956
Hjemmeside
Sørensens Ejendomsservice
Ellebækvej 4
4640 Faxe
CVR: 18601494
Hjemmeside
Blik og Rør Service
Præstøvej 25
4640 Faxe
CVR: 35069410
Hjemmeside