Blikkenslager i Faxe

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Faxe
  • Udfyld formularen online på under 6 minutter
  • Spar op til 20% på en reel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Spar tid og penge på et blikkenslagerfirma i Faxe

23. november 2017. Har du brug for en blikkenslager i Faxe kommune til at løse en opgave for dig? Så kan vores tilknyttede kvalitetssikrede samarbejdspartnere hjælpe dig. Find nemmere den helt rette blikkenslager i Faxe til din blikkenslageropgave ved at sætte den i udbud.
Du skal blot indtaste din opgave i skemaet og sende den ind til 3vvstilbud.dk. Således kan du - gratis og uforpligtende - få 2-3 attraktive tilbud fra vores gruppe af blikkenslagere i Faxe kommune. Når du skal til at vælge mellem de modtagne tilbud så sørg for, at alle omkostninger er inkluderet som aftalt.
Det er også klogt at kontrollere blikkenslagerenes referencer online. Dog skal du være opmærksom på, at firmaerne på deres hjemmesider som regel kun viser de positive referencer frem mens de ofte glemmer de dårlige. Spar op til 23% på et godt blikkenslagertilbud i Faxe kommune.

Kobberrør til brug i vandinstallationer

Kobberrør kan anvendes til ledninger for såvel varmt som koldt vand. Kobberrør blev i starten anvendt ukritisk og da kobberrørskvaliteten ikke altid var i orden, opstod der en del korrosionsskader.
Efterhånden har såvel teknikere som håndværkere lært at anvende kobberrørene korrekt og rørkvaliteten er blevet bedre, så der ses næsten ingen skader på kobberrør mere. Kobberrør samles ved enten lodning, mekaniske koblinger eller presfittings.
Det er vigtigt ved overskæring at sørge for god afgratning og eventuel kalibrering for at minimere risikoen for turbulenskorrosion og utætheder. Samlingerne skal være tilgængelige for inspektion og evt. servicering. Kobberrør afgiver en vis mængde kobber til drikkevandet.

Håndværksarbejde udføres hurtigt og billigt

Få 3 attraktive blikkenslagertilbud uanset hvor i Faxe kommune, du er bosat:
  • Hyllede
  • Karise
  • Atterup
  • Dalby
  • Tureby

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4640 Faxe
Birk VVS
Egedevej 30
4640 Faxe
CVR: 25507568
Hjemmeside
Brohammer inc.
Kærsvænget 10
4640 Faxe
CVR: 26811716
Hjemmeside
DBF VVS og Byg
Bagerstræde 5
4640 Faxe
CVR: 37895598
Hjemmeside