Blikkenslager Farum

  • Indhent gratis 2-3 tilbud på blikkenslagere i Farum
  • Udfyld online skemaet på ca syv min.
  • Spar op til 30% på en lokal blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Farum? Få 3 gratis tilbud på VVS-service

28. juli 2018. De fleste mennesker i Farum får på et tidspunkt brug for en kompetent blikkenslager. Bygger du ny bolig eller renoverer du din lejlighed, har du behov for bistand til vvs arbejdet. Har du et ældre hus med antikke kloakrør, får du måske brug for afløbsrensning, slamsugning eller lignende.
Beklageligvis kommer mange danskere ud for bøvl med rør, afløb og kloak. Gudskelov er det blevet væsentligt lettere at indgå aftale med en kvalitetsbevidst blikkenslager ved at benytte den gratis tjeneste, der findes her på 3vvstilbud.dk.
Uanset om det gælder en mindre eller en stor opgave eller vedligeholdelse, så kan du her indhente 3 friske tilbud fra erfarne blikkenslager Farum firmaer. De fleste blikkenslagere har været i faget i mange år og er således meget trænede inden for deres håndværk.

Tilbagestrømningssikring

For at sikre, at kvalitetskravene til det aftappede drikkevand er opfyldt, skal der træffes foranstaltninger mod, at behandlet vand kan strømme tilbage til hovedledningsnettet. Sikringsmetoden, man vælger i den givne situation, retter sig efter det behandlede vands sundhedsfarlighed og installationernes art og brug. De nærmere regler for sikringsmetoderne fremgår af Bygningsreglementet Norm for vandinstallationer, DS 439.
Det kan i visse situationer blive nødvendigt at placere vandmåleren i en målerbrønd. Da der ved en sådan montering kan opstå turbolens, kan man ikke forvente samme målenøjagtighed som ved korrekt montage i bygning. Flere vandforsyninger er gået over til at anvende ultralydsvandmålere koblet op så der er mulighed for fjernaflæsning.

Håndværkere med kvalifikationerne i orden

Professionelle blikkenslagere bistår kunder inden for mange forskellige områder. Her er et lille udvalg:
  • Beklædning med kobber
  • Eftersyn af stokerkedler
  • Fjernvarmeservice
  • Installation af radiatorer
  • Montering af opvaskemaskine

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3520 Farum

Ole Brøns Service
Trevangsvej 189
3520 Farum
CVR: 33532687
Hjemmeside
B.C. Gas og Vand Aps
Bygmarken 21 B
3520 Farum
CVR: 13866287
Hjemmeside
VVSPlan ApS​
Farum Gydevej 63
3520 Farum
CVR: 34086826
Hjemmeside