Blikkenslager Falster

  • Få 2-3 gratis tilbud på blikkenslagere i Falster
  • Udfyld formularen online på mindre 6 min.
  • Spar ca 25% på en erfaren blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Få gratis 3 superfriske blikkenslager Falster tilbud

30. juli 2018. Søger du efter en lokal blikkenslager på Falster? Så er du kommet til det helt rigtige sted. På denne online portal får du gratis og let tre tilbud fra blikkenslagere på Falster. Det er uanset om du har brug for tilbud på VVS-arbejde i et sommerhus, en villa, et kollektiv, en lejlighed eller noget helt fjerde.
Du skal bare udfylde formularen på 4 minutter og fortælle os om din blikkenslageropgave. I løbet af max 42 timer, får du tre tilbud fra godkendte blikkenslagere på Falster. Det er helt op til dig selv, hvilket tilbud du vil bruge. Hvis ingen af tilbuddene er brugbare, kan du blot takke nej til alle 3.
Vores tjeneste er gratis og uforpligtende - enklere bliver det ikke. Det er muligt at spare op til 33% i forhold til den pris, du kunne opnå, hvis du selv skulle ud og indhente priser hos forskellige blikkenslagere over hele Falster. Indtast din opgave og få 3 attraktive tilbud på din blikkenslager Falster opgave i dag!

Kobberindhold i drikkevand

Det skal anbefales at man, hvis chloridindholdet er større end 150 mg/l , som sikkerhed kontakter rørfabrikanten for det valgte rørsystem. Presfittings af rødgods vil afgive noget kobber til vandet, men fittings udgør kun en lille del af den samlede installation.
Derfor vil vandets kobberindhold ikke overskride den gældende grænseværdi. Kobberafgivelsen kan dog forårsage problemer med blandingsinstallationer (installationer med forskellige rørmaterialer), hvis dele af installationen er udført i varmforzinket stål.
Det skyldes, at selv meget små indhold af kobber i vandet kan give hurtigt forløbende grubetæring af de varmforzinkede stålrør. I sådanne blandingsinstallationer anbefales det derfor at anvende presfittings af rustfrit stål til samling af de rustfrie stålrør.

Termiske påvirkninger af vandledninger

Vandledninger i bygninger skal anbringes således, at de ikke udsættes for skadelige frostpåvirkninger. Følgende retningslinjer bør derfor følges:
  • Ledninger i uopvarmede rum bør ikke anbringes i nærheden af ydermure, vinduer, døre og andre åbninger til det fri
  • Ledninger bør ikke anbringes i stærkt ventilerede krybekældre
  • Ledninger bør ikke anbringes i tag- og skunkrum, med mindre de enten kan aftappes i frostperioder eller kan holdes frostfrie f.eks. med varmekabler
  • Installationer, der kun anvendes periodevis, f.eks. sommerhuse o.lign., skal kunne aftappes uden for benyttelsestiden
  • Ledninger bør så vidt det er muligt altid anbringes inden for bygningens klimaskærm
  • Ledninger, der kortvarigt kan blive udsat for frost, skal isoleres iht. isoleringsnormen DS 452

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4840 Falster

Emack Varmeservice
Steffensmindevej 13
4840 Nørre Alslev
CVR: 26970814
Hjemmeside
Nørre Vedby Smedie & VVS
Sortkammervej 9
4840 Nørre Alslev
CVR: 26913705
Hjemmeside
KL Køleteknik
Nr Vedby Kirkevej 13
4840 Nørre Alslev
CVR: 27362982
Hjemmeside