Blikkenslager Espergærde

  • Bestil 2-3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Espergærde
  • Udfyld onlineskemaet på mindre syv minutter
  • Spar op til 33% på en fleksibel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Espergærde - Få tilbud gratis på VVS

3. juli 2018. Beskriv din blikkenslageropgave og dine forventninger til blikkenslagerne i onlineskemaet på mindre end fire minutter. 3vvstilbud.dk finder herefter 3 relevante og billige blikkenslagere i Espergærde, hvis kompetencer lever op til dine præferencer og behov.
I løbet af 2-3 dage tager de 3 udvalgte blikkenslagere kontakt til dig med deres respektive blikkenslagertilbud. Herefter kan du sammenligne tilbuddene i ro og mag på baggrund af dine præferencer og de oplysninger, blikkenslagerne har fremsendt.
Du vælger selv det tilbud, hvor prisen og kvaliteten passer dig bedst, og påbegynder herefter et samarbejde med det pågældende blikkenslagerfirma. Denne service er gratis og uforpligtende, og du er således ikke tvunget til at skulle acceptere de fremsendte tilbud. Spar 37% på en blikkenslager Espergærde. Opret din blikkenslageropgave nu!

Haner og ventiler

Toldehaner var før i tiden meget benyttede som afspærringsmulighed på ledninger i jord, f.eks. i sommerhusbebyggelser. Hanen er hurtiglukkende og må som følge heraf ikke benyttes som aftapningsarmatur. Benyttes ofte som tømmehane på beholdere.
Sædeventiler er meget almindelige og udføres i to udgaver, almindelig sædeventil og fristrømssædeventil, hvoraf sidstnævnte har et ret lille modstandstal.
Skydeventiler lukker metal mod metal, og giver derved normalt ikke fuld tætning. Skydeventiler har et ret lille modstandstal.
Mellem membranventilens hus og overdel er udspændt en membran af gummi eller kunststof. Da der ikke kommer vand i overdelen, er spindeltæthed ikke nødvendig. Ved lukning presser stemplet membranen ned mod sædet.

Forskellige typer af blikkenslageropgaver

Diverse typer af arbejdsområder for danske blikkenslagere.
  • Installation af gulvvarme
  • Kedel-udskiftning
  • Montering af fastbrænselfyr
  • Nyt gasfyr
  • Service på varmecentraler

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3060 Espergærde

Gasmanden A/S
Bybjergvej 17 D
3060 Espergærde
CVR: 19137430
Hjemmeside
Humlebæk VVS & Blikkenslager ApS
Mindevej 21
3060 Espergærde
CVR: 36472782
Hjemmeside
E. Rasmussen Eftf ApS
Hovvej 28
3060 Espergærde
CVR: 52571316
Hjemmeside