Blikkenslager Egedal

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Egedal
  • Udfyld online skemaet på ca 7 minutter
  • Spar ca 15% på en certificeret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Egedal ➽ Spar penge på vvs opgave tilbud

14. juli 2018. På dette site kan vi skaffe dig et rigtig godt skræddersyet tilbud på din aktuelle blikkenslageropgave i Egedal kommune. Vi sender dig 3 uforpligtende blikkenslagertilbud som du kan gennemse i ro og mag.
Før vi kan levere dig konkrete tilbud, har vores blikkenslagere i Egedal kommune dog gerne brug for at se lidt nærmere på opgaven. De vil derfor kontakte dig snarest muligt for at aftale en dag, hvor I hurtigt kan tale jobbet igennem. Inden start bør du få en kompetent gennemgang af dit konkrete behov.
En blikkenslager Egedal kommune rådgiver gerne om forskellige løsningsmuligheder så alt kommer til at forløbe helt perfekt. Derudover kan du få en serviceaftale i form af en årlig servicegennemgang af dine VVS-installationer, så de holder endnu længere,

Varmtvandsforbrug i 1-3 boliger

Varmtvandsforbrug i 1-3 boliger: Vandvarmere, der i en helårsbolig forsyner flere tapsteder fordelt på forskellige rum, bør kunne tilfredsstille de viste tappeprogrammer, gentaget hver tolvte time. To og tre boliger kan beregnes som to. hhv. tre gange helårsboligen men let reduceret med hensyn til samtidighed for varmtvandsforbruget.
I bygninger med flere lejligheder med kun et badeværelse i hver, er antallet af normallejligheder proportionalt med antallet af beboere i de enkelte lejligheder, dog følges nogle minimumsregler. Bestemmelse af antallet af normallejligheder kan ske ved beregning eller på baggrund af målt varmtvandsforbrug. Antallet af normallejligheder er normalt ikke det samme som det virkelige antal lejligheder.

Find det billigste tilbud i dag

Bor du i Egedal kommune, kan vi finde et godt og billigt blikkenslagerfirma til din VVS opgave:
  • Ledøje
  • Smørum
  • Veksø
  • Slagslunde
  • Ganløse

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2765 Egedal

Bedre Bolig - Lind ApS
Nybøllevej 39
2765 Smørum
CVR: 25278348
Hjemmeside
Schantz VVS ApS
Rørkær 11
2765 Smørum
CVR: 26141966
Hjemmeside
4H VVS ApS
Skebjergvej 20
2765 Smørum
CVR: 37323306
Hjemmeside