Blikkenslager Egedal

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Egedal
  • Udfyld formularen på mindre 6 min.
  • Spar let 15% på en professionel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Egedal ➽ Spar penge på vvs opgave tilbud

22. juni 2018. På dette site kan vi skaffe dig et rigtig godt skræddersyet tilbud på din aktuelle blikkenslageropgave i Egedal kommune. Vi sender dig 3 uforpligtende blikkenslagertilbud som du kan gennemse i ro og mag.
Før vi kan levere dig konkrete tilbud, har vores blikkenslagere i Egedal kommune dog gerne brug for at se lidt nærmere på opgaven. De vil derfor kontakte dig snarest muligt for at aftale en dag, hvor I hurtigt kan tale jobbet igennem. Inden start bør du få en kompetent gennemgang af dit konkrete behov.
En blikkenslager Egedal kommune rådgiver gerne om forskellige løsningsmuligheder så alt kommer til at forløbe helt perfekt. Derudover kan du få en serviceaftale i form af en årlig servicegennemgang af dine VVS-installationer, så de holder endnu længere,

Varmtvandsforbrug i 1-3 boliger

Varmtvandsforbrug i 1-3 boliger: Vandvarmere, der i en helårsbolig forsyner flere tapsteder fordelt på forskellige rum, bør kunne tilfredsstille de viste tappeprogrammer, gentaget hver tolvte time. To og tre boliger kan beregnes som to. hhv. tre gange helårsboligen men let reduceret med hensyn til samtidighed for varmtvandsforbruget.
I bygninger med flere lejligheder med kun et badeværelse i hver, er antallet af normallejligheder proportionalt med antallet af beboere i de enkelte lejligheder, dog følges nogle minimumsregler. Bestemmelse af antallet af normallejligheder kan ske ved beregning eller på baggrund af målt varmtvandsforbrug. Antallet af normallejligheder er normalt ikke det samme som det virkelige antal lejligheder.

Find det billigste tilbud i dag

Bor du i Egedal kommune, kan vi finde et godt og billigt blikkenslagerfirma til din VVS opgave:
  • Ledøje
  • Smørum
  • Veksø
  • Slagslunde
  • Ganløse

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2765 Egedal

Schantz VVS ApS
Rørkær 11
2765 Smørum
CVR: 26141966
Hjemmeside
Hedensted VVS
Kong Eriks Have 9
2765 Smørum
CVR: 29898820
Hjemmeside
Svend Aage Nielsen
Haretoften 1, Ledøje
2765 Smørum
CVR: 50341119
Hjemmeside