Blikkenslager i Ebeltoft

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Ebeltoft
  • Udfyld onlineformularen på under 4 minutter
  • Spar op til 30% på en autoriseret blikkenslager


Få 3 tilbud

Tilbud på blikkenslagerarbejde i Ebeltoft

3. august 2017. Her på siden kan du få 3 blikkenslagertilbud fra dygtige og billige blikkenslagere i Ebeltoft med speciale i netop din type opgaver - gratis og uforpligtende. Du udfylder blot online skemaet på under seks minutter og oplyser om, hvad din blikkenslageropgave går ud på.
Herefter finder vi de helt rigtige blikkenslagere i Ebeltoft og fremsender din opgave til dem. De blikkenslagere, der gerne vil hjælpe dig med din opgave, får herefter mulighed for at kontakte dig med enten et godt tilbud eller yderligere spørgsmål til blikkenslageropgaven.
Maksimalt tre blikkenslagere modtager dine kontaktoplysninger så du ikke bliver bombarderet med henvendelser fra 35 sultne blikkenslagere. Opret din opgave nu, beskriv kort hvad du skal bruge en blikkenslager til, hvorefter blikkenslagere i Ebeltoft vil tage kontakt til dig - det er så nemt!

Armaturer i boliger

Et vigtigt krav er at der i mindst ét bade- og wc-rum i en bolig, skal være en fri afstand ud for håndvask, wc, badekar, brusebad og bidet på mindst 1,1 m. Antallet af nødvendige armaturer kan ud fra boligens personbelastning fastlægges. Afstandene til væg og andre armaturer har stor betydning for komforten i baderummet.
Specielt for brusekabiner uden pumpe: Ved opstilling i rum uden gulvafløb skal brusekabinen forsynes med forskriftsmæssig vandlås, anbragt frit tilgængeligt for eftersyn og rensning fra det rum, hvor brusekabinen er opstillet.
Ved opstilling uden gulvafløb må bundventilen i karret ikke forsynes med prop, overløbsrør eller andet lukke. Kravene til drift og vedligehold af afløbsinstallationer er angivet i Norm for afløbsinstallationer DS 432.

Find din grundige fagmand her

Liste med eksempler på nogle af de områder, som en moderne blikkenslager fra Ebeltoft arbejder med:
  • Badeværelser
  • Installation af oliekedler
  • Reparation af utætte installationer
  • Service af fastbrænselfyr
  • Zinkfacader

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 8400 Ebeltoft
ESCO-Blik ApS
Århusvej 4, Tirstrup
8400 Ebeltoft
CVR: 26756898
Hjemmeside
Hjelm & Henriksen A/S
Martin Hansens Vej 15
8400 Ebeltoft
CVR: 31483263
Hjemmeside
Entreprisebilen
Molsvej 99
8400 Ebeltoft
CVR: 36160241
Hjemmeside