Blikkenslager i City

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i City
  • Udfyld skemaet på under 2 minutter
  • Spar op til 15% på en energisk blikkenslager


Få 3 tilbud

Håndværksarbejde - spar op til 25%

3. august 2017. Vi tilbyder at indhente 3 tilbud på blikkenslager-arbejde i City - helt gratis. Udfyld skemaet med din blikkenslageropgave og send den ind til os. Så udvælger vi de 3 bedste blikkenslagere i City. Det er totalt uforpligtende at indsende en blikkenslageropgave og du er ikke tvunget til at vælge nogen af tilbuddene, hvis ikke du vil.
Vores samarbejdspartnere udfører VVS-arbejde såvel i ind- som udlandet, samt pakning og emballering af oversøiske materialer. Blikkenslagerne lægger stor vægt på en høj kvalitet i enhvert blikkenslager arbejde, herunder en naturlig stor respekt for kundernes ejendele.
Blikkenslagerne står gerne for såvel en sikker pakning såvel som den efterfølgende udpakning. Også når det gælder tag, facader, tag- og skotrender har de valgt den bedste løsning, nemlig professionelt blikkenslagerudstyr af højeste kvalitet.

Konstruktion af vådzoner

For at hindre at vandet løber uden for brusepladsen, forsænkes denne 15-20 mm, og der opsættes forhæng eller brusedøre. Holdere, hylder, støttehåndtag og knager skal være placeret på en måde, at det ikke forringer robustheden og tætheden.
Hvis der inden for vådzoneområdet, det vil sige brusepladsen og 500 mm udenfor, findes dør eller vindue, udbygges brusepladsen med brusevinger for at beskytte disse dele samt sanitet, rørgennemføringer, radiator og inventar mod vandsprøjt fra badet.
Erfaringer med fritstående badekar og brusekabiner i badeværelser med lette konstruktioner har vist, at alvorlige følgeskader kun har fundet sted i mindre omfang, fordi vandet fra badet er holdt inden for karrets og kabinens tilnærmelsesvise vandtætte områder.

Få 3 tilbud på kompetent vvs-service

Det bedste resultat fås, når der benyttes de bedste produkter. Oversigt med navne på professionelle mærker:
  • Aspen
  • Batec
  • Dahlia
  • Geberit
  • Hudevad

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 1750 City
Hjelmgaard's vvs
Sønder Boulevard 110
1720 København V
CVR: 21371777
Hjemmeside
Vesterbro VVS Center
Ny Carlsberg Vej 15
1760 København V
CVR: 35892192
Hjemmeside
Kraghs VVS
Sommerstedgade 6
1718 København V
CVR: 37090360
Hjemmeside