Blikkenslager i Charlottenlund

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Charlottenlund
  • Udfyld formularen online på under 5 minutter
  • Spar op til 15% på en energisk blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Potentielle blikkenslagere står parat i Charlottenlund

23. november 2017. Få 3 gratis tilbud fra flere dygtige blikkenslagere i Charlottenlund og spar op til 29 procent. Alle blikkenslagertilbuddene som du modtager igennem vores gratis blikkenslager formidlingsservice er helt uforpligtende. Du behøver ikke at acceptere nogen af dem - valget er dit alene.
Når du har udfyldt vores online formular som du finder bag den grønne knap her på siden, sendes din blikkenslageropgave ud til flere forskellige blikkenslagere i Charlottenlund. Efterhånden som de får kigget din blikkenslageropgave igennem og regnet et tilbud ud, vender de direkte tilbage til dig.
Du har nu mulighed for stille og roligt, at sammenligne de forskellige blikkenslagertilbud og let finde frem til det bedste og billigste blikkenslagertilbud. På denne måde bliver det ikke nemmere at finde en billig og erfaren blikkenslager i Charlottenlund. Opret din blikkenslageropgave til blikkenslagere i Charlottenlund nu!

Forskellige typer af tapventiler

En tapventil med tilbagestrømningssikring er normalt en sædeventil med løs kegle. Ventiltypen kaldes også en stilbar kontraventil. Normalt anvendes armaturet som spulehane og er derfor forsynet med slangeforskruning. Spulehaner benyttes feks. til havevanding, til kedelpåfyldning, som gårdhaner, til forskellige maskiner, som kræver tilbagestrømningssikring, o.l. Benyttes ventilen på steder, hvor der er risiko for frostfare, findes der i handelen ventiler, som er frostsikrede.
Selvlukkende ventiler kan benyttes til mange formål, f.eks. køkken- og håndvaske, brusere m.m. Mest almindeligt er brusere på skoler, ved idrætsanlæg, i svømmehaller og lignende steder, hvor mange benytter badeanlægget samtidigt. Betjeningen foregår med en trykknap, der åbner for vandstrømmen i et vist tidsrum. Der er normalt mulighed for indstilling af åbningstiden.

Lad godkendte blikkenslagere byde på din opgave

Blikkenslagere i Charlottenlund løser opgaver over et stort spektrum - se for eksempel dette uddrag.
  • Installation af fastbrænselfyr
  • Jordvarmeservice
  • Montering af gaskedler
  • Nyt badeværelse
  • Service af gulvvarme

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2920 Charlottenlund
Bagsværd VVS
Schioldannsvej 1
2920 Charlottenlund
CVR: 12636539
Hjemmeside
Denko A/S
Jægersborg Alle 47
2920 Charlottenlund
CVR: 29145563
Hjemmeside
Varme & Energi ApS
Ordrupvej 35 C
2920 Charlottenlund
CVR: 33865821
Hjemmeside