Blikkenslager Brande

  • Indhent gratis 2-3 tilbud på blikkenslagere i Brande
  • Udfyld formularen på kun 3 min.
  • Spar op til 30% på en grundig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Modtag 3 Blikkenslager Brande tilbud på VVS-service

14. juli 2018. Tit er det tidskrævende at skulle finde en erfaren blikkenslager i Brande. Det har vi en løsning på! Internetsiden 3vvstilbud.dk er nemlig en gratis internet portal, der har gennemgået og udvalgt en lang række blikkenslagerfirmaer over hele Danmark.
Denne udvalgte gruppe af blikkenslagere får chancen for at komme med tilbud på din blikkenslageropgave. De tre blikkenslagere i Brande, der er først, modtager dit telefonnummer. Dermed kan de give et hurtigt tilbud eller stille yderligere spørgsmål forinden bindende tilbud leveres.
Husk at det ikke altid er en god idé at tage det laveste tilbud. Check derfor altid blikkenslagerenes anbefalinger online og kontrollér også gerne, at virksomheden ikke er helt nystartet. En erfaren blikkenslager Brande fagmand er naturligt nok klædt bedre på, til at varetage din blikkenslageropgave på betryggende vis.

Afløbsrende til brusenicher

Afløbsrender kan være et alternativ til traditionelle gulvafløbsskåle. Disse render kan i modsætning til almindelige gulvafløbsskåle anbringes direkte i forbindelse med vægkonstruktionen, enten som et hjørneafløb eller en egentlig rende langs med væggen.
Afløbsrender skal enten være CE-mærkede efter en harmoniseret standard, eller have en frivillig VA-godkendelse. Der er ligeledes en række af leverendørerne, der har valgt at få dem MK-godkendt således, at de er prøvede og dokumenterede til indbygning i vægkonstruktionen.
Ved godkendelsen tages der ikke stilling til, om sammenbygningen er muligt i praksis, f.eks. om flangen på et gulvafløb er egnet til påklæbning af en vandtætningsmembran eller lignende. Såfremt der er vanskeligheder med på forhånd at afsætte gulvafløbets højde korrekt, anvendes et gulvafløb med højdejusteringsmulighed.

Spar mindst 22 procent på en blikkenslager

Blikkenslagere i Brande løser opgaver over et bredt spektrum - se for eksempel dette uddrag:
  • Afdækning af kviste
  • Installation af håndvaske
  • Montering af træpillefyr
  • Tagrender
  • Varmeinstallationer

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 7330 Brande

M.M Blik montage
Blåhøj Kirkevej 36
7330 Brande
CVR: 29672377
Hjemmeside
Mikals Blik
Kærbyvej 16
7330 Brande
CVR: 25306341
Hjemmeside
Cuno Holmgaard
Brogårdvej 12
7330 Brande
CVR: 32187919
Hjemmeside