Blikkenslager i Brøndby

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Brøndby
  • Udfyld skemaet på under 3 minutter
  • Spar op til 40% på en pålidelig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Brøndby? Få 3 gratis tilbud på vvs service

14. januar 2018. Her har du den nemmeste og hurtigste vej til den helt rette blikkenslager i Brøndby. 3vvstilbud.dk har siden 2013 formidlet tusindvis af blikkenslageropgaver over hele landet. Vi kan også hurtigt hjælpe dig med at finde en både professionel og billig blikkenslager Brøndby.
Beskriv din blikkenslageropgave i formularen på kun 5 min. På den måde kan vi bedre hjælpe dig og nemmere identificere de helt rigtige blikkenslagere i Brøndby til at kontakte dig med tilbud på opgaven. Blikkenslagerne kontakter dig normalt inden for 1-2 arbejdsdage.
Det er 100 pct uforpligtende og gratis for dig og du modtager kun tilbud fra i forvejen godkendte og kompetente blikkenslagere i Brøndby. Sådan vil du derfor altid være i de bedste hænder under hele arbejdet. Indtast din opgave på kun 5 minutter nu!

Opbygning af badeværelse i ny bolig

Tykkelsen på beton udstøbningen skal afstemmes efter højden på gulvet i det tilstødende rum. Overfladen på det færdige gulv i badeværelset skal ligge mindst 15 mm lavere end boligens øvrige gulve. Til væggene er anvendt 75 mm letbetonblokke, der er muret i forbandt for at mindske risikoen for revner.
Brusepladsen er forsænket 15-20 mm i gulvet, og faldet til gulvafløbet er udført i afretningslaget. Betonudstøbningen er mindst 60 mm tykt, og der er omstøbt ved gulvafløbet. lndervæggene er fastholdt til ydervæggen med indborede murbindere.
Der er anvendt acrylfugemasse i bevægelsesfugen mellem indervæg og ydervæg. Tilslutningen til loftet er ligeledes udført med bevægelsefuge, sådan at badeværelset ikke på nogen måde indgår i bygningens bærende eller afstivende system.

Betal ikke mere end nødvendigt

Få op til 3 tilbud på en billig blikkenslager overalt i Brøndby kommune:
  • Gillesager
  • Kirkebjerg
  • Park Allé
  • Brøndbyøster
  • Brøndbyvester

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2605 Brøndby
Ahmts VVS
Espedammen 62
2605 Brøndby
CVR: 36484144
Hjemmeside
Nordic VVS ApS
Hedeager 5
2605 Brøndby
CVR: 29144397
Hjemmeside
Viteq A/S
Ringager 8
2605 Brøndby
CVR: 28869754
Hjemmeside